Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Abban igazad van, hogy valoban nem tudja azt minden fronton mint a 34410A de ez most milyen hasonlitasi alap? Nem is azt kell tudnia mivel az Agilent 34401A utodjakent jelent meg. Azt se felejtsuk el, hogy a 34410 mar egy valamivel magasabb arkategoriaba tartozik. Erzesem szerint az Agilentnek nem volt celja, hogy barmit potoljon tobb funkcioval a 34410-hez kepest. Plane nem "lemaradast". LCD neked nem tetszik azt megertem de nem osztom a velemenyed. Jobban olvashato lathatoan mint a VFD. Nagyobb szamok, jobb szamkirajzolas, gyorsabban "ertelmezheto" szamokat jelez ki, jo kontraszt stb. Nem ertem mire mondod, hogy lathatoan rosszabban olvashato. Egyertelmuen cafolhato kijelentes. Latszik a kepeken is. De eloben egyertelmuen jobb. Betekintesi szog szinten jobb de ezt mind le is irtam a cikkben.
1 perc varakozas szerintem nem lehet egy laborban komolyabb problema. Reggel bekapcs este ki. Nehogy mar az az egy perc hianyozzon. Aki meg ki be kapcsolgatja naponta sokszor annak nincs szuksege erre a pontossagra es eleg neki egy kisebb olcsobb muszer is. Persze ez szigoruan a maganvelemynem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest