2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Agilent / Keysight 34461A Truevolt Digitális Multiméter teszt, "teardown".

Az Agilent (Keysight) 34461A Digitális Multiméter tulajdonságainak és alkalmazásának bemutatása saját tapasztalatokkal, tesztekkel.

[ ÚJ TESZT ]

Pár szóban

Az Agilent (Keysight) 34461A TrueVolt Digitális Multiméter tulajdonságainak és alkalmazásának bemutatása saját tapasztalatokkal.

Az elmúlt két-három hónapban eddig elégedetten használom mindennapi munkáimhoz és hobbi projektekhez egyaránt az Agilent 34461A Bench DMM-et. (Asztali „Digital Multi Meter"). A tapasztalatok eddig igen pozitívak és szeretném ezeket a tapasztalatokat megosztani azokkal, akiket érdekel a téma vagy esetleg profi asztali multiméter vásárlás előtt állnak, és olyan "tanácstalanul" tekintenek a rengetegbe, ahogy én tettem az első napokban.

A multiméter (DMM) vásárlás már egy ideje lógott a levegőben, mert az elektronika sok ágával, de elsősorban notebook szervizeléssel foglalkozunk, ahol szükség van stabil és megbízható műszerekre, egy olyan gyártótól, aki képes lefedni a szükséges eszközök sorát (DMM, Funkciógenerátor, oszcilloszkóp, számláló, spektrum analizátor stb.). Mivel ugyanazon műhely látja el a notebook szerviz és az egyéb elektronikai / hobbielektronikai projektjeink kiszolgálását, így a műszert minden fronton volt alkalmam kipróbálni.

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a cikk szabadidőben készül és elég komoly tematikai ugrások lehetnek benne, mert éppen arról írtam, ami a fejemben volt és amit az adott pillanatban fontosnak tartottam. Emiatt a bejegyzés itt-ott csapongó, néha részletes magyarázattal, néha pedig gyors ugrásokkal teletűzdelt lett.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.