Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2002) #Dániel


#Dániel
tag

A tegnapi nap margójára [ Bootloader még mindig nincs nyitva ]

EEA globálról váltottam kamera hiba miatt sima globálra, ami [10.2.9.0] Márciusi security frissítéssel van még csak, az EEA Áprilisi. MiFlashTool_v2 -öt használtam, ahhoz nem kell BL-t nyitni.

A sima globál (most is az van) teli van buggal, legalább is jobban idegesít mint az EEA kamera hibája.
- Nem lehet eltüntetni az ujjlenyomat kijelzést zárt képernyőről
- Az értesítések az értesítési sávból random eltűnnek, vagy éppen megjelennek. Lehúzva, meg minden ott van.
- Nincs képernyő rendezés 5×6 ,ez azért érdekes, mert mikor először raktam fel akkor volt. Mos nincs, de ahol a telefonhívó van, meg sms, stb, oda DE csak oda enged betenni 5 alkalmazás ikont... röhej.

Aztán mentem át DEV-re, de ott meg megáll a frissítés Július 1-el. Kb 30 percig volt fent, de egy csomó olyan dolog volt benne, amivel még nem is találkoztam. Notch kikapcsolás, extra kamera módok, és még egyéb más.

Aztán DEV-ről alig tudtam visszamenni sima Globálra, arról nem is beszélek, hogy EEA-ra meg már esélyem sincs. DEV-ről globálra az volt a baja, hogy downgrade-elni akarom a telefonom, de ne felejtsük el, hogy mikor EEA-ról visszamentem Globálra, az is downgrade-nek számított... na mindegy. Most itt vagyok globálon, és várom 187 órát hogy leteljen, ez nonszensz. Próbáltam a hivatalos úton is csinálni, ahogy azt ők ajánlják.

[link]

Csak egy kérdésem lenne a Xiaomi team felé, miért ajánlják ezt a lehetőséget, és opciót, ha az abszolút nem is működik sehogy sem, és semmilyen irányban. Hiába írják, hogy oda vissza lehet menni, nem megy. Jelen esetben Globálról akartam vissza menni EEA-ra. Próbáltam korábbi EEA-s verzióval is, semmi.

A MI fórumon közben nagyon megy a sírás, hogy nincs update Mi9-re 3-4 hónapja. Több moderátor már írta, hogy Xiaomi átszervezi az update folyamatot, és ez több ideig tart, illetve valószínűleg több figyelmet is fordítanak a Mi9-re, ezért késik az update. (3 hónapja? :D ) (de mondjuk ez csak kifogásnak jó... ja nem, annak sem.)
Ezért is kapták meg a 10.3-as frissítést előbb a Mi9SE és Mi9T.
Illetve még azt is írták az adminok közül többen, hogy Július 1-el változás lesz, egyébként pont akkor marad abba a Globál beta frissítése is, ami a DEV.

Szóval Július 1-el fog jönni az új frissítés, és nagyon, de nagyon remélem, hogy mindenki 1 ROM-ot fog kapni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.