- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mardal84
tag
válasz
sajtospalesz #7737 üzenetére
Igen de ha megnézed hogy mennyi az árkülönbség egy trx4 és trx4 sport között és mennyi egy teljes difi szett akkor szerintem jobban megéri már alapból megvenni a nem sport kit-et. Azt is neked kell összerakni és arra is lehet minden utólagos plusz kiegészítőt rakni és fejleszteni.
-
mardal84
tag
válasz
sajtospalesz #7733 üzenetére
Arra figyelj hogy se a trx4 sportban se base camp-ben nincs oldahtó difizár hanem fix difi. Nekem van egy trx4 kit és egy scx10.2 és mindkettőt nagyon szeretem és jó a terepen.
-
mardal84
tag
válasz
headhunter86 #7612 üzenetére
Én kb a megjelenés óta használom a ddf-350 és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve,folyamatosan jön hozzá firmware update, amikben új funkciók is jönnek. 4 autónál tartok amit ezzel irányítok. A 10 csatorna meg a legjobb így a trx4-ben a 2wd-4wd is menni fog.
-
mardal84
tag
válasz
Necronom #5663 üzenetére
Köszi az infót.
Jó tíz éve modelleztem én, még meg is van nagyon sok holmi többek között egy futaba 2pl am-es távirányító csak gondoltam újra belevágok és kellene egy modernebb darab,alapból én a futaba 3pv felé hajlottam volna csak láttam ezt a radiolinket hogy drágább mint a futaba egyes boltokban így gondoltam megkérdezem aki benne van most a témában hogy mit lehet róla tudni. -
mardal84
tag
Sziasztok
Valaki tud véleményt mondani erről a gyártórol illetve erről a távirányítóról?
Radiolink RC4GS V2 + R6F
Nagyon kínai és felejtős inkább a nagyobb gyártók belépő termékei felé érdemes nézelődni?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest