Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
csak szorszalhasogatok: a BLDC roviditest a kulso forgoreszes brushless motorokra hasznaljak
a normal autos motorok roviditese BL ... ne adjunk masok szajaba felreertheto dolgokat...raadadasul NEM minden autos BL motor DC
ennyibar nemigazan ertem mit ertesz azon, hogy kisebb, meg konnyebb
Egy 540-es motor egy 1/10-es turaautoba pontosan ugyanakkora BL es kefes motoroknal is
ha arra erted, hogy az 540-es meretu motortol kisebb motorra cserelsz, annak nem latom ertelmet, de ez neked ha jo, akkor okes
es az akksit sem ertem mit jelent a kisebb
kisebb kapacitasu? kisebb meretu?
szinten fentebb emlegetett dolgok, az 1/10-es autokba a normal stick pack, a shorty, lcg shory es a square pack valo.....ezek mind 7.4V akksik (cellaszamban es fizikai meretben valtoznak es a sulyuk sem egyforma)
szoval ezert nem ertem mit takar amit irsz
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ennyi