Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Na megoldódik a vevő dolog is. Rendeltem egy DumboRC DDF-350-et P6FG vevővel, ami gyros.
Csak mivel ez egy 1:14-es autó a gyári vevője eszméletlen kicsi, amit egy dobozba tettek, egy normál méretű vevő nem fér bele. Kivágás helyett találtam 3D nyomtatótt mintát, amit egyik ismerősöm kinyomtat nekem. Hallelúja!
Azt mondjátok meg nekem, hogy mi az a sárga cucc a képen, amitől vízhatlanná tudom tenni az illesztésnél, mert eddig minden menet után mosnom kellett a járgányt.
Vagy mit használjak ami könnyen fellelhető és tömít.Remélhetőleg az én 3D nyomtatott cuccom is ilyen lesz:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest