- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Van itt valakinek MJX Hyper Go gépe?
Most rendeltem egy 1:14-es 14210-es gépet. Anno RC heliztem volt egy 500L-es Trex-em és egy 570-es Goblinom. Azóta eladtam mindent, de most kacsingatok az RC autók felé. A helizés túl drága volt, 3D repültem, és egy apró hiba súlyos összegek voltak, illetve kicsit ráuntam, kiégtem benne, túl nagy pénzek álltak benne.
Volt nagyon komoly töltő kofferem, sajnos eladtam azt is, pedig most jól jönne.
Amúgy ez a kis RTR gép lesz, nagyon sokat olvastam róla, elég jókat írnak, nagyon sok extra cuccal jön: https://www.seriousrc.co.uk/pages/mjx-hyper-go-14210-rc-truck-review
Kapható Alin is, de UK-ban V3-mat árulnak már és jobban bízom benne, nem volt sokkal drágább. Valamint Alin box nélkül jön.
Majd írok tapasztalatokat, a gyenge pontja a steering rod, nagy ugratásoknál az törik, illetve írnak páran minimális gáz delay-ról. Cserébe bitang gyors és strapabíró ahogy néztem. Marhulni ennyiért remélem jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrotik routerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest