- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Szia!
Áhhá! Azt hittem az a fogaskerék fogszámára utal. Elektromos motor ismereteim hiányosak, szóval a nagyobb menetszám lassúbb forgást eredményez?Lehet állítani a max sebességet, viszont nekem a minimum sebesség lenne fontos. 25%-ra le van véve a gáz, de ezzel csak a holt zóna lett bazi nagy, viszont a minimum kerék fordulat nem csökkent vele. Szeretnék ilyen 1 cm/s sebességet elérni, amitől azért elég messze van felülről. Illetve a motor is elég darabosan mozog minimum sebességgel, szóval jót tenne a nagyobb áttétel. A végsebesség nem érdekes. Olyan 16 km/h-ra képes kb egyesben. Ebből szívesen engednék akár 75%-ot is, ha cserébe kiváló gáz reakciót kapnék mászás közben.
Illetve ha már elektromos kolléga is van itt, akkor lenne egy kérdésem hozzád is.
A jeladó csatorna választása hogy működik ezeknél? Még gyerekkoromban hallottam - 20 éve -, hogy cserélhető kristályokat használtak régen. Ez most is így szokás? Számítsak interferenciára más autók mellett, vagy van erre vmi okosság újabban?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest