Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz tvamos #7541 üzenetére

Szia!
    Áhhá! Azt hittem az a fogaskerék fogszámára utal. Elektromos motor ismereteim hiányosak, szóval a nagyobb menetszám lassúbb forgást eredményez?

Lehet állítani a max sebességet, viszont nekem a minimum sebesség lenne fontos. 25%-ra le van véve a gáz, de ezzel csak a holt zóna lett bazi nagy, viszont a minimum kerék fordulat nem csökkent vele. Szeretnék ilyen 1 cm/s sebességet elérni, amitől azért elég messze van felülről. Illetve a motor is elég darabosan mozog minimum sebességgel, szóval jót tenne a nagyobb áttétel. A végsebesség nem érdekes. Olyan 16 km/h-ra képes kb egyesben. Ebből szívesen engednék akár 75%-ot is, ha cserébe kiváló gáz reakciót kapnék mászás közben.

Illetve ha már elektromos kolléga is van itt, akkor lenne egy kérdésem hozzád is. :R
    A jeladó csatorna választása hogy működik ezeknél? Még gyerekkoromban hallottam - 20 éve -, hogy cserélhető kristályokat használtak régen. Ez most is így szokás? Számítsak interferenciára más autók mellett, vagy van erre vmi okosság újabban?

Új hozzászólás Aktív témák