- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Jobb topicot nem találtam, de valószínűleg RC servo motoros megoldás lenne a legjobb, felteszem a kérdést.
Szeretnék egy ringatós babaágyat motorizálni, azaz jelenleg 4 lécen és 4x2 csapágyon ring a babaágy rácsos része középen.
Alul 1,8cm-es fix keret fölötte a mozogni kívánt rácsos ágy ugyanilyen vastag, a kettő között kb 4cm hely.
Ha meglököm az ágyat, relatíva könnyen és sokáig (6-7x) ringat előre hátra, és ezt szeretném automatizálni, mert kislányom 1 hónaposan rájött, hogy ez milyen szuper, és most még csak 20 percig kell ringatni alváshoz a kis popsiját, de tartok tőle később lesz több is. Ezen idő alatt feleségemmel pont meg tudnánk vacsorázni
Nem beszélve az éjszakai-hajnali szopi utáni alvás.Van ötletetek, hogy ezt hogy lehetne megoldani, vagy hogy hol tudnánk segíteni? Offtopicokat végignéztem pár hónapra visszamenőleg, de nem találtam hasonlót sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest