Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
-
Celtis
veterán
válasz
gonorrea
üzenetére
Köszönöm, hogy megerősítetted, amit itt több hsz-en keresztül próbáltam magyarázni.
LE7.95.x-ben az az újdonság, hogy az "Amikor a Tv ki van kapcsolva:" beállításban IS megjelent a "Lejátszás leállítása", "Lejátszás szüneteltetése" lehetőség valamint új elemként a "Kilépés" is.
Ha valaki esetleg kipróbálná, hogy mi történik a PI-vel, ha a legutolsó LE bétán, a "Amikor a Tv ki van kapcsolva:" "Lejátszás leállítása" módban van és egy film vagy TV csatorna lejátszás közben kikapcsolja majd kis idő múlva visszakapcsolja a TV-t, hálás lennék.
-
Celtis
veterán
válasz
gonorrea
üzenetére
Márpedig a jelek szerint nem fut a daemon.
Milyen zip fájlt telepítettél? Mi az addon neve a Kodiban? Meg kéne keresned a kodi.log-ban, hogy mit ír az addon induláskor.SSH-n belépsz és beírod ezt:
tail /storage/.kodi/temp/kodi.log -f
Nyitva hagyod az ablakot. Utána leállítod és elindítod az addont és nézed, hogy miket ír ki a log. -
Kékkutya
csendes tag
-
gonorrea
senior tag
válasz
gonorrea
üzenetére
Üdv, sajnos még mindig nem megy a youtube kiegészítő, eltávolítottam újra raktam, openelecet is frissítettem (6.0.1re), de még mindig azt az üzenetet kapom keresésnél, hogy BAD REQUEST, ha ajánlott videókba vagy csatornák böngészésébe lépnék akkor pedig azt hogy unknown kind"
Tud valaki ebben segíteni nekem?
-
Celtis
veterán
válasz
gonorrea
üzenetére
Az időpont alapján keress.
De ha nem félsz egy linux parancs begépelésétől, akkor csináld így. Lépj be SSH-n, add ki ezt a parancsot.tail /storage/.kodi/temp/kodi.log -f
Ez a képernyőre fogja írni az újabb log bejegyzéseket. Tehát ha ezután reprodukálod a hibát, akkor azonnal látod a képernyőn, hogy mi kerül a logba.
-
-
-
azbest
félisten
válasz
gonorrea
üzenetére
Fakóbb? Lehet, hogy 16-235 tartományra van állítva a színösszetevő full range 0-255 helyett?
http://elinux.org/RPiconfig
hdmi_pixel_encoding=1 RGB limited (16-235)
hdmi_pixel_encoding=2 RGB full ( 0-255)Ha a hang pass-through, akkor nem kéne különbözőnek lenni, ha pedig a pi dekódolja, akkor állítható gondolom az ereje is.
-
melan
senior tag
válasz
gonorrea
üzenetére
Én pont arra használom, amire Te akarod. Zyxel 320-on a filmek és vagy 200-300 tori, hálóba kötve a Pi2-vel. Openelec van rajta, és minden tökéletesen megy rajta. Előtte Asus O'playem volt (RP1), illetve a Samu Tv-m is a hálón van dlna kapcsolatban. A PI2 odaver nekik rendesen sebességben, nem gondolkodik film indításkor. Tabról jól elérem/vezérlem stb... szóval vedd meg nyugodtan, nem fogod megbánni.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann