- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alfa20
üzenetére
pár hónapja ugyan így jártam én is. Én küldöttem vele 2 napig, de nem tudtam életre kelteni, reinstall lett a vége.
Annyit megpróbálhatsz, hogy berakod a memkarit egy gépbe, amin linux fut, unmountolod a memória kártyát, éssudo fsck -MC /dev/[sd_name]. Mind a kép partíción csináld meg. Ha nem segít, akkor reinstall. (Gyorsabban újra telepíted, mint amennyi időt elszenved vele az ember)
Ha van linuxos géped, még az adatokat is simán le tudod menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Gamer PC i5-11400F RTX 4060 16 GB RAM 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- MSI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI Alaplap + Intel Core i7-10700K
- ASUS TUF Gaming B550-PLUS Alaplap + AMD Ryzen 9 3900X
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Marantz PM6010k prémium erősítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann