Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
1. Ezt tudtam. És?
2. Van, képzeld androidnak hívják, de sima linuxot is rá lehet eröltetni, csak valahogy az érintőképernyővel kényelmetlen lesz az egeres rendszer használata
3. De rájöttem, még jó pár évvel ezelőtt (ezért vicc kínaizni).
4. óóó ha allwinner a10-es lenne benne de jó lenne(hiszen sokkal erősebb). Hanem inkább beleraktak egy évekkel ezelőtt kifutott ősrégi, harmatgyenge brodcom chipet.
5. teljesen mindegy, melyik codec ugyan az történt Azt hitték fizetni kell érte de nem, így berakták, nincs semmi extra támogatást, ezt telefonoknál alapból tudják.
6. hasonló: armv6 architektúra 600-900 mhz-s orajelű sávban. A példás telefon pl szintén broadcom chippel készült, nyilván nem ugyanazzal, hiszen egy telefonba nem árt ha a SOC-on van egy 3g, és wifi részleg isTavaly én is nagyon rákészültem a pi-re, de látva azt a szerencsétlenkedést a gyártással (megjelenés után sok hónappal lehet végre 1 hónapon belüli szállítással venni), és a végleges árat, így inkább halasztok, várok valami mást.
De majd a via apc ha végre nem lesz hiány belőle, ami bár drágább(de többet is nyújt), de legalább majdnem annyiért árulják amennyiért akarták (50 dollár+ 6 dollár szállítás),
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős Gamer PC eladó - RTX 2070 SUPER / Ryzen 5 / 16GB RGB / 1TB NVMe
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- GAMER PC i5-11400 RX580 8GB 500GB nvme 16GB DDR4
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann