Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
PistiSan
üzenetére
Hát ja ha surgösbe kell, akkor talan. Mondjuk nekem van idöm kivarni. Igy legalabb abbol a masik 3~4 $ bol veszek mast a pi -hez. Mondjuk mar teljes a lista. 7" lcd, 8gb sdhc,usb remote(most mar), DC, meg még vettem ezt azt. Idöm meg van nem vagyok en a sajat penzem ellensege. Ha a pi -re tudtam varni honapokat akkor az a par het mar nem nagy cucc

Core2: A paypal -nel kell megadnod a kartyaszamodat amikor hozza csatolod. Ennyi. Az ebayen meg csak paypal -el fizetsz. Szerintem ennel biztonsagosabban nem lehet mar. Föleg ha internetes kartyad van arra meg internetbankbol teszel annyit amennyit el akarsz költeni kb. Igy mikor paypal lehuzza onnan nem lesz felesleg ha netalan kikerulnek az adaid. De szerintem nem kell ennyire paranoiasnak lenni
Sok penzt lehet igy megsporolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Lenovo M80T Core i5 10500 //16GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Közép-alsó kategórás gamer pc
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelzők és akkumulátorok
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann