- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok Pi ügyében- olvasgatok és ismerkedem a témával - ezért rengeteg a kérdés. Médiára, Kodira használnám a Pi-t első sorban - aztán ki tudja, ha jól tudom Android, win nincs rá. Rögtön az elején elakadtam:
- Pi2 vagy Pi3? A wifi és a BT-n kÍvül miben jobb a Pi3?
- Nem igazán értem ezt a táp kérdést. A malnapc oldalán ezt Írják: "Javasolt tápegység minimum 1,2A 5V
Micro USB-s tápcsatlakozás maximum 2.5A 5V, azaz nagyobb táp használata tilos!" Alin meg egy eladó aki rengeteg Pi2-t adott el meg Pi3 hoz ajánlja az 5V3A-es tápot. Ebből most mi igaz? Azt olvastam hogy a Pi2 tápja ami 2A kevés a Pi3-nak, a malnapc szerint meg a 2,5A feletti tápokkal meg tilos használni?Ez a táp jó lenne Pi3hoz? [link]
- Vennék hozzá házat is, a Pi2 ház jó a Pi3hoz is?
- Openelec felrakására van valami magyar leÍrás?
- A Pi2 bármilyen usb wifi stickkel működik?
- HDMI passtrought, a HD audio, CEC, BDiso gond nélkül megy Pi3on is?
Aliról venném, egy ilyen szettel: [link], ebből a szettből minden használható Pi3hoz? Melyik az a ház ami 100% kompatibilis Pi3-al?
- Ez Így működőképes vagy kell még vennem mellé valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest