Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tokman
csendes tag
Nemtudom mi baja raid menübe azt írta minden oké és bootolható felfrissítettem a biost leszedtem a 3.06os raid controllert az intel oldaláról beimportáltam.
RSTe_3.0.6.1093_F6-drivers.zip kicsomagolva beraktam a telepítő usbmre.
Telepítőm legújabb legális minden frissítést tehát nem csak SP1et tartalmazó windows 7 all in one telepítő. (Sajna magyar) x64 ultimatet kiválasztottam és driversnél beadoltam ezt: mappa\RSTe_3.6.0.1093_F6-Drivers\RSTE_f6_iastorA_64\iaStorA.inf (ha jól emlékszek). Ez meg is jelent rendesen, ha pipa bevolt rakva.Megpróbálkoztam az RSTe_f6_iaStorS_64 de ez elméletileg S azaz Sata.
Illetve mappa\iaStorS.free.64bit.3.6.0.1086 ez tehát a zip gyökérkönyvtárában van, is próbálkoztam, de úgy se látta.
Most szétszedtem a raidet (raid menuben ctrl+i) lehuztam az ssdket felrakom vinyóra a windowst majd onnan újraformázom őket MBR-re adjak szerinted nekik fájl rendszert pl NTFST?, de eddig is azon voltak úgy tudom, ha nem megy megpróbálom GPT-vel is azért kérdeztem GPT-t mert egyik arc azt írta neki úgy működött.Őszintén fogalmam sincs mi a baj totál tanácstalan vagyok.
Elméletileg annyit kéne csinálnom hogy beállítom őket raid0ba azt simán megcsináltam meg beadolom az F6 driversből azt amit be is addoltam, de nem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Gyúrósok ide!
- Star Wars rajongók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest