- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni mivel nagyon nem értek hozzá és nem akarom elcseszni.
Szóval adott egy szerver
Van benne egy (Pontos tipust nem tudtam megnézni)Megaraid Vezérlő.
6X73gb-os Merevlemezek találhatók a gépbe.
Szeretném úgy beállítani hogy amikor a windowst rakom fel,ismerjen fel 3x(2x76Gb egybevont)-os particiót.Hogyan tudnám ezt kivitelezni.Szeretném hibatűrőre állitani mivel ezt ajánlották nekem,a sok merevlemez miatt.Igazából én a biosban nem tudok eligazodni
és ez a gondom,állítgatni tudok de most is ugy sikerült beállitanom hogy van 1db 136gb os particiom windows telepítésnél(2x76gb)plus egy 209Gb os formázatlan particióm.Ha jól számolom akkor ez 3db 73 gb os fizikai merevlemezt jelent,de még hiányzik egy 
Ez persze csak az én bénaságom ,ezért kérek segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ez a gondom,állítgatni tudok de most is ugy sikerült beállitanom hogy van 1db 136gb os particiom windows telepítésnél(2x76gb)plus egy 209Gb os formázatlan particióm.Ha jól számolom akkor ez 3db 73 gb os fizikai merevlemezt jelent,de még hiányzik egy