- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Sajnos a Matrix storage manager sem látja.
Biosban nem tudom, mit kellene beállítani. Vinyókhoz kapcsolódó beállítás 1 darab van benne, ha jól láttam. Ott RAID módra van állítva. Van még ACHI mód, és egy harmadik. Ezekről sajnos nem tudom, mik lehetnek.
Van még induláskor egy menü, ahova be lehet lépni, itt látszanak a RAID-be kötött vinyók, és az újonnan bekötött is. Viszont nem sok poció van. Van olyan, hogy create raid valami, meg reset raid valami, meg még kettő, de egyik sem túl hasznos. Talán raidteleníteni lehet a vinyókat, de akkor meg minden adat elvész. Szóval itt sem lehet beállítani.
Persze így látatlanban nehéz bármit is mondani, de hátha van valakinek további jó ötlete. Bios frissítést megéri kockáztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest