Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Szeretnék csinálni egy raid rendszert, két 80 Gb-os winyóval. Aproblémám az, hogy van egy abit aa8xe lapom, amihez elveszett a raid driver lemez. Ha esetleg van ilyen vkinek, és adna egy linket, ahonnan letölthetem, azt megköszönném. Esetleg mail-ben is jöhetne a soft!
Másik kérdésem, hogy milyen raid vezérlővel rendelkezik ez az alaplap? Megéri csinálni raid-et rá? Ez software-es raid, vagy hardware-es lesz? Ha esetleg leírná vki, hogy hogy kezdjek az egészhez (azok után, hogy a két winyót sata-ra kötöttem, 1., és a 2. sata portra. Főleg az érdekel, hogy hogy keltsem életre a raid-et, az installnál!
Sorry, ha nagyon láma kérdéseket tettem fel, de ez lesz az első raid-em, és kezdő vagyok a témában! Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest