Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagaddt
aktív tag
válasz
R̲e̲m̲
üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet!
Erre voltam kíváncsi!Közben máshol is utána néztem én is, és el bizonytalanodtam, hogy biztos-e, hogy az alaplapi RAID vezérlőt vagy szoftverest lenne e jobb használnom? A normál alaplap miatt már a soft-os megoldás fele húzok. Tudom béna kérdés, (de még nem csináltam ilyet) Soft- os RAID 1 tömb is lehet rendszer lemez(ssd)?
Amit leírtál (valóban erre voltam eredetileg kíváncsi) :"
Általában a háttértárvezérlő módját kell átállítani a biosban ahci-ról raid-re, és onnantól az uefi post után elindul egy másik oprom is, ami kiírja, hogy milyen softkey-el lehet belépni a raid config utility-be. (inteles lapon ezt vroc-nak hívják, amd-t passzolom)
Közben nézegettem, amd raidxpert-nek hívják, ez már be van ágyazva az uefibe. [link]
"
Az Alaplapi vezérlővel történő RAID létrehozása.Ugyan ez, hogy a rendszer mirrorban lévő ssd-kről menjen szoftveresen is megoldható? Bocs, de erről is tudnál kis infot adni milyen szoftveres megoldást választanál és egyáltalán az alaplap figyelembevételével te a rajtalévő RAID vezérlő vagy a szoftveres mellett tennéd le a voksot?!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre voltam kíváncsi!