Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagaddt
aktív tag
válasz
HUfantom
üzenetére
Mivel a lényeg nem a gyorsaság hanem az adatbiztonság volna. Inkább azt kérdezném, hogyan kell megvalósítani? Ezzel azt akartad mondani, hogy ha RAID-et szeretnék használjak RAID vezérlőt? Gondolom működik különben az MSI nem írhatná rá a lapra, a spec. között.
"Jelenleg a processzorba van beépítve a vezérlő chip leánykori nevén North Bridge. Ez a chip kezeli a CPU+VGA+Memória kombót. Ehhez az évek során hozzájött a NVME slot de csak a VGA melletti slot. Amíg ezen belül vagy addig minden maxon megy.
Kitaláltad, hogy milyen jó, hogy a déli hídon lévő NVME slotba is raksz egyet és majd szépen szinkronban fog működni. Ez a déli híd kezeli mindent amit nem említettem fent."Tisztában vagyok vele de, hogy jön ez ide és mi köze ahhoz, hogy használhatom e őket raidtömbben.
A vido jó amit küldtél pont azt mutatja mennyire mind1 hogy gyorsabb vagy lassabb ssd-t használ az átlagfelhasználó.
"Nem véletlen 100.000+ egy Enterprise RAID kártya.
Annak saját CPU, saját slot, saját memória, saját akkumulátora van, ami 1 hétig megtartja az adatokat áramszünet esetén ha kell. Így engedélyezni lehet az írási gyorsítótárakat ami megdobja a RAID teljesítményét."Ez tutira így van, de nekem ilyen extra funkciók nem kellenek csak hogy mirorban legyen a kettő! Ha rá van írva akkor gondolom meg is valósítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest