Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUfantom
üzenetére
Ahogyan számolgatom, közel 20 éve használok RAID 0-át (persze nem ugyanazt a tömböt
). Soha nem volt vele semmi bajom, se HDD-s korszakban, se SATA-ás, se M.2-es SSD korszakban.
Szoktam cserélgetni a hardvereket alatta 1-2-3-4 évente, ahogy kijön a lépés és van folyamatosan biztonsági mentésem.
Én, az én példám miatt nyugodt szívvel ajánlom, de ettől függettlenül felelősséggel kell használni ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- ADATA Ultimate SU650 1TB - 2.5", SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Soha nem volt vele semmi bajom, se HDD-s korszakban, se SATA-ás, se M.2-es SSD korszakban.