Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Azokért, amiket felsoroltam például. Az pedig feltételezés, hogy "neki ez is jó" ennek nem látom semmi alapját. Az enyémek is feltételezések, hogy pl. egy ilyen kártya intenziv használat mellett ennyi idő alatt 3x tönkremegy, hogy nincs hozzá normális driver (tapasztalatból mondom) akár csak win7 alá se és egyéb csúfságok. Csak hát ugye az arányokkal van a probléma. Érvek vs hasraütés. Egyébként nem azért irtam le viszonylag részletesen, mert unatkoztam és hadd kopjon a billentyűzet. Ha esetleg vennéd a fáradságot, végigolvasnád és megkisérelnéd értelmezni a jelentését, az sokat lenditene a dolgon nagy valószinűséggel én szerintem. De tudod mit? Szerezz be egy ilyen kártyát, használd 1 hétig anyázás nélkül és majd visszatérhetünk a témára, hogy mennyire használható QL-hez 1080p-ben "OSP huddal" és majd meséld el mennyire "jo" lehet rapha-nak a látottak alapján. Sokk sikert

(#12230) atidzsiforc: Néhány hete igen. De egyébként a teljes steam kliensre vonatkoztatva, szóval a QL panelén már nem is engedi pipálgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Bestbuy játékok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest