Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sto1911 #12229 üzenetére

Azokért, amiket felsoroltam például. Az pedig feltételezés, hogy "neki ez is jó" ennek nem látom semmi alapját. Az enyémek is feltételezések, hogy pl. egy ilyen kártya intenziv használat mellett ennyi idő alatt 3x tönkremegy, hogy nincs hozzá normális driver (tapasztalatból mondom) akár csak win7 alá se és egyéb csúfságok. Csak hát ugye az arányokkal van a probléma. Érvek vs hasraütés. Egyébként nem azért irtam le viszonylag részletesen, mert unatkoztam és hadd kopjon a billentyűzet. Ha esetleg vennéd a fáradságot, végigolvasnád és megkisérelnéd értelmezni a jelentését, az sokat lenditene a dolgon nagy valószinűséggel én szerintem. De tudod mit? Szerezz be egy ilyen kártyát, használd 1 hétig anyázás nélkül és majd visszatérhetünk a témára, hogy mennyire használható QL-hez 1080p-ben "OSP huddal" és majd meséld el mennyire "jo" lehet rapha-nak a látottak alapján. Sokk sikert :R

(#12230) atidzsiforc: Néhány hete igen. De egyébként a teljes steam kliensre vonatkoztatva, szóval a QL panelén már nem is engedi pipálgatni

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés