- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigo
őstag
Pedig valaki már tényleg nyomja a Q4-et :
Bővebben: link -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
Nem! Ez ugyanis pénztárgép-bizonylat, amin csak a kiállítás dátuma szerepelhet, amikor fizettek az áruért. Ez mindenütt így van a világon. Azt meg nem tartom valószínűnek, hogy a dátum ne lenne beállítva a pénztárgépben, mert azért rohadtul de megbüntetné az üzletet az adóhatóság. Ez valami hencegő gamer olcsó kis játéka, én már kb. 5 nappal ezelőtt is láttam ezt a fotót. Azé' mondtam, hogy LOL.

Aki megvette már, az meg nem a blokkot fogja mutogatni neked, hanem a dobozt meg a lemezt fotózza ezerrel, utánna meg csinálja a screenshot-okat ezerrel. -
Somydemy
senior tag
Tök mindegy, részben igen is, meg nem is.
Ellenzem Ha jó Multi készül, jobb ha csak Single.
mert, sajna Függőséget okoz, ami nálam tapasztalható...
,
de valahogy a q3 nem fogott meg, -
Invisus
tag
-
Ver1taS
tag
PC Action Quake 4 értékelés: 91%. Nem kell itt beszarni.
-
Alkarcsont
senior tag
Nos, ha végignézzük ezt a rövid értékelést én sem tudom mi bajuk a max 16 játékossal! Ahol sok játékos kellene az max. a CTF de írták nincs semmi újdonság/összetettség márpedig akkor ez nem lesz sokkal jobb (ha jobb lesz egyáltalán) CTF, mint Q3-ban pedig az már akkor is kevés volt!
Lesz DM meg TDM de ezek olyan alap dolgok és ha ebben sem fejlődnek semmit akkor ez ilyen kamu multi lesz, hogy na örüljön a nép! -
Ver1taS
tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Kezdjük azzal, hogy alapból nem értem olyan UT-s létedre, aki 6 éves UT-vel nyomja miért jössz ide a Quake 4 topicba kommentálni dolgokat, de ez az én bajom.
A Q4 Single részére nem akarok kitérni mit rontottak el, mit nem... Kiderül. Nyílvánvaló, hogy a Single rész miatt húzták le főképp a Q4 értékelését (82%).
A MULTI:
1.) Összesen 16-an játszhatnak egy térképen.
--> EZ negatívum..? NEM AZ. VICC. Bőven elég 16 ember egy mapon.
2.) A pályák elég unalmasak és teljesen nélkülözik a Quake fílinget - az űrben, lebegő platormokon ugrálni nem nagy szám és
--> Amikor kijött Quake 3 mit gondolnak hány és milyen multi pályával jött?! A Q3DM1 nem volt egyhangú?
Elárulom, Q3-hoz alig volt normális pálya, amíg ki nem adták azokat a Patcheket, amik majdnem annyi hivatalos pályát tartalmaztak, mint aza alapjáték... Készítenek Q4-hez még annyi pályát, modot, hogy dunát lehet majd velük rekeszteni, és ezzel tisztában voltak a készítők is...A másik, ami nyílvánvalóan tetszett neked: ''nélkülözik az Unreal Tournament összetettségét.'' ezt meg inkább nem kommentálom, menjenek UT-t játszani akkor.
Arról, hogy kinek mennyit ér meg a speciális DVD verzió, hadd döntsön mindenki maga. Nekem megéri.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Hja, Quake, Doom, Far Cry, Half-Life mind elbújhat mögötte
Legjobb FPS 
-
szilchi
őstag
Az első szerencsés vásárló...
![[kép] [kép]](http://img295.imageshack.us/img295/4384/q4rechnungs4xi.jpg)
Volt pár screenshot a setup-képernyőről,szal elvileg valódi a számla.Szerencsés egy ember.Már jópár helyen mutogatják a neten ezt a számlát.
-
Alkarcsont
senior tag
Hehe önfeledt lövöldözésről nekem mindig a
![[kép] [kép]](http://www.soeren2000.de/data/grafik/morhuhn2.jpg)
Morhuhn jut eszembe
-
Dilikutya
félisten
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Én pl a SP rész miatt várom. Tény, hogy a Quake2 ma már nem számíthatna egy kiemelkedő FPS-nek, de a maga idejében még nem volt akkora dömping, én a Half-Life helyett inkább erre szavaztam. Az IGN egy idióta, mind egy szálig. Egy Quake-nek, Doom-nak ne róják már fel, hogy az ellen ész nélkül jön előre... a Doom-ban sem kifogásoltam ezt. Ez a két játék mindig is az önfeledt lövöldözésről szólt, aki taktikázni akar, meg MI-t látni, az játszon valami mással. Esetleg meg lehet próbálni legmagasabb nehézségi fokozaton
. Egy Quake-ben én nem irodákat akarok átkutatni, hanem kézbe venni a shotgunt (kedvenc fegyverem minden FPS-ben), és irtani az ellent, jól elkenni a szájuk szélit.
Viszont lesznek benne hatalmas szüörnyek, nagy puskák, egy jó kis délutáni lövöldözéshez mi más kell még? A Doom3 is jó lehetett volna, ha a félresikerült horrorforma helyett a klasszikus játékmenetet viszi tovább, és az ember nyakába nem egy imp esik, hanem 10, mint a nagy elődökben. Alulmarad a CoD2-vel, F.E.A.R.-rel szemben? Nem is egy kategória.
Hogy megéri-e az árát, az természetesen csak akkor derül ki, ha már ki tudtuk próbálni. De ha nekem bejön az egyszemélyes rész játékmenete, a sima kiadás egészbiztosan megéri, a Quake2-vel is játszogatok mind a mai napig, a Quake1-el is, pedig nem mai csirkék már. -
Alkarcsont
senior tag
Nos, az IGN 82%ra értékelte (a F.E.A.R. 92%), a következők miatt:
Single Player
1. Teljesen lineáris játékmenet, egyetlen nyílt ajtón mehetsz tovább, minden más zárva van (még a Doom3ban is átkutathattad az irodákat).
2. Az MI teljesen ugyanaz mint a Doom3-ban. Az ellen kiáll eléd és elkezd lőni, néha jobbra-balra ugrik, de nem vonul fedezékbe se nem vonul vissza (ami a FEAR mellett elég kiábrándító).
3. Kevesebb, mint 10 ÓRA játékmenet.
4. A fegyvereknek most sincs másodlagos tüzelése, max Zoomolni lehet egyesekkel. Mi pedig nem tudunk sarkokon kihajolni.
5. Csapattársaid mozgása teljesen szkriptelt (van aki a páncélodat javítja meg, a Medic az életerődet nyomja fel) ezért mindig te mész elől és ha vissza akarsz vonulni egy nagyobb dög elől, álltalában az utadban állnak. Viszont osztják az ellent rendesen.
6. A szinkronokat kiváló, hollywoodi színészek szolgáltatják ezért első osztályú - viszont egyetlen női karakter sincs a játékban, csak rádión hallunk néha női hangot.
7. Csavaros és érdekes sztori.
8. Hatalmas és változatos ellenségek, gigantikus szörnyek - és alapból az egész világ sokkal színesebb, mint a Doom3.
9. Normál nehézségi fokozaton túl könnyű - mindenütt életerő és páncél, plussz még a csapattársaid is segíthetnek rajtad.
10. Itt is kapunk járműveket - tankokat, harckocsikat amik nagyon jól irányíthatók, de ezek a pályarészek is teljesen lineárisak.
Multiplayer:
1. Összesen 16-an játszhatnak egy térképen.
2. A pályák elég unalmasak és teljesen nélkülözik a Quake fílinget - az űrben, lebegő platormokon ugrálni nem nagy szám és nélkülözik az Unreal Tournament összetettségét.
3. Van Deathmatch, CTF, Team Deathmatch és az új, a Tournament.
Szóval az IGN-esek szerint a Single Player nagyon ott van hangulatban és sztoriban (játékmenetben már kevésbé) de szerintük a COD2-vel és a FEAR-rel szemben alulmarad. Valamint a SP a MP rovására ment, ami nem nyújt semmilyen kiemelkedő élményt vagy újdonságot.
Kérdés, hogy megéri-e ez kezdetekben a 16000Ft-ot?!?
[Szerkesztve] -
d3rad
tag
válasz
meat grinder
üzenetére
Pontosan igy van. Igazából senkit sem érdekel a single. Mindenki a multit várja, majd készülnek hozzá a király módok, mint Q3-hoz Eccessive Plus v D3-hoz EMZ. Magam is csak is kizárólag a multi miatt veszem meg, a single egyáltalán nem izgat.
-
Ver1taS
tag
válasz
Somydemy
üzenetére
Azt a ''LOL'' Q3-at még mindig iszonyatosan sokan játszák, és a valaha is kiadott legpörgősebb multi fps. Persze van a CS is..., ahol dobozok mögül órákon át várják ki dugja előbb ki a fejét... Az nem lol mi? A Quake sorozat IGAZI EREJÉT IGENIS A MULTI ADTA MINDIG IS !!
-
Somydemy
senior tag
sztem már az jó, hogy nem multira lesz, mind az a lol q3

-
Dilikutya
félisten
De jó kis chat-topik lett ebből is...
-
Kephamos
addikt
És hol találtaok ilyen vidókat, mert én csak régieket találtam.
Van már magyar teszt? Úgyértem, hogy valami netes anyag. -
lolee
tag
Megnéztem pár in-game videót. Elég lolkának hat, remélem rossz videó volt...
-
Ver1taS
tag
Most, hogy a PC IGN is kipróbálhatta a Q4 végleges, full verzióját és (82%-ra) 8,2/10 -re értékelte, kíváncsi lettem annak idején a Quake 3 milyen értékeléseket kapott. 1,5 évnyi játék után 95%-ot adnék Q3-nak ebből indultam ki, hogy el tudjak vonatkoztatni Q4 irányába.
A Q3 értékelései:
http://www.gamearena.com - 8,5/10
http://www.firingsquad.com - 9/10
http://www.gamespot.com - 9,2/10
http://www.mobygames.com - 8,5/10
http://pc.ign.com - 9,3/10
http://www.eurogamer.net - 8/10
http://www.gamesurge.com - 9,3/10
http://www.gamefaqs.com - 9/10
Ezek átlaga ~ 8, 8/10 -
Ver1taS
tag
Kérem szépen ezen a képen számok vannak: NAP - ÓRA - PERC - MÁSODPERC
Ha erről sem rémlene mi ez akkor kis kiegészítés: Bővebben: link
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

-
Invisus
tag
Fogalmam nincs. Ennek aztán sok értelme volt.

-
alien_
őstag
ez micsoda?
-
Ver1taS
tag
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051015/q4release.gif)
Egyelőre ennyi, mert még álmos vagyok
-
Invisus
tag
A lowwide videóban a friendly katona párszor seggbelőtte a gamert
. Továbbá fedezék mögül kirontott enemy elé és alig akart lőni. Hát igen. És aki játszott? Az mitől volt jobb a botoknál? A játéktesztelőket miért nem értékelik? 
-
Invisus
tag
Képeket nézve a single rész nekem tuti jobban befog jönni, mint a doomé. Mi állat pályák vannak meg minden.

És télleg ne egy ember döntse már el, hogy mennyit ér quake. Majd a q4-es gamerek elmondják, talán azok többet értenek hozzá, hogy mit is várunk. Csávónak lehet épp az a furcsa benne, ami nekünk alap. Ő meglepődik rajta, mert nem tudja használni és láma. Ennyi. Q4 foreva
-
Ver1taS
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Bocs, valóban félreérthető voltam. NAGYON várom a F.E.A.R-t is és végig is fogom tolni a single részét, de a Q4-et már lassan 4 éve várom, ezért még az is idegesít ha wa***on előbb kinn van a F.E.A.R, ami hivatalosan ugyanazon a napon kerül kiadásra. Természetesen Q4-et megveszem, de addig is jól esne egy w***z verzió. Ha a F.E.A.R-nek lejjebb megy az ára valszeg azt is megveszem.
-
Brae
őstag
válasz
meat grinder
üzenetére
meg a pro-q4dm6 és a pro-q4tourney4-ért(remélem lesz)

-
alien_
őstag
én úgy vagyok vele, hogy a single playert úgyis csak gyorsan végigtolom, aztán utána
/map q4dm17
)))
ha botok meg tényleg nem lesznek (amit erősen kétlek), akkor is rövid időn belül valaki csinál hozzá, mint pl a quake2 höz volt az Eraser bot.
[Szerkesztve] -
Ver1taS
tag
A Gamerankings ''mérője'' szerint eddig: Avg Ratio: 80%. Őszintén szólva SOHA nem voltam megelégedve a játékoldalak/magazinok értékeléseivel egy - két kivételtől eltekintve.
Ami a PC Gamert illeti, ha igaz, ha nem a hír végignézve az utóbbi pár hónapos játék értékeléseiken ők főképpen a stratégiai és hasonló jellegű játékokat preferálják, ami számomra nyílvánvalóvá teszi, hogy egy Quake-t nem értékelhetnek teljesen hitelesen... A Quake 3 (voltaképpen már a Quake 1 is...)megjelenése után egyértelművé tette, hogy ennek a sorozatnak az erőssége a MULTI rész ezért az értékelést is ebből az irányból kéne megkezdeni...
Évek óta kutatok a neten minden hírfoszlányt Q4-ről. E3 2005-ön mutattak a single részből egy nyúlfarknyit... Kissé elhamarkodottan magamban ''lezártam''/elkönyveltem, hogy a multi is jó lesz, méltó folytatása a Q3-nak. Ez így utólag visszatekintve hiba, csalódás forrása is lehetett volna de a Quakecon 2005-ös multi videok (az összeset láttam), és a Tim Willits által leadott infok szerint (Grenade jump, Plasma climb, Bunny, Rocket Jump etc...) a multi rész a körülményekhez képest, egy Quake 3-as játékos szemszögéből a lehető legjobbra sikeredett. Ez volt az a pont, amikor annyi infom volt, hogy senkinek és semminek a véleménye nem befolyásolt már.
Bizonyos, hogy a sok Q3-al való rokonság ellenére (főleg olyanoknak akik Q3-at rendszeresen játszották neten) az emberek túlnyomó részének furcsa lesz. Más lesz a fizika, grafika, sebesség, fegyverek ereje/hatása/kinézete, pályák, modellek, konzolparancsok, beállítások. Állítólag (PC Gamer...) nem lesznek botok sem. Nagy kaland..., a legelső modder készíthet hozzá, amikor kiadják a Q4 SDK-t.Ezzel a Q3-as tábor annak részének szólok, akik esetleg nem készülnek rá erre.
Azzal kapcsolatban, hogy a Speciális DVD verzió jelenik meg először csak annyi, hogy + 3000 ft nem egetverő szvsz. Jobban bánt, hogy az ugyanarra a megjelenési dátumra kitűzött F.E.A.R már kinn van wa***on
-
Frigo
őstag
Jelenleg elérhető cikkek alapján a játék átlag értékelése 79%-on áll,ezeken sokat ront a PC GAMER 70% (ezekszerint mégis igaz volt
)
Itt meglehet tekinteni az eddigi értékelések listáját:
Bővebben: link
Itt pedig az IGN cikkjét lehet elolvasni ,ahol a single és a multi rész is megkapta a magáét:
Ezekután nálam egyből zuhant az elvárások szintje (talán így nem fogok csalódni
) -
meat grinder
csendes tag
lehet hogy a teszterek eleve mást vártak a multi résztől. még az is lehet, hogy pl. járműveket vártak meg ilyenek. miközben már régóta tudható, hogy nem lesznek muliban járművek. vagy csak szimplán egy béna újságíró volt, akinek gőze sincs az egész multiplayerről, és azért húzta le a gámát, mert csak azt látta hogy minden bot ugrál körülötte össze-vissza, ő meg nem értette hogy most akkor mi van?

-
DM-Fan
nagyúr
Csak mondjuk ne felejtsük el azt sem, hogy a Q3 alapvetően egy multis játék volt, még a single része is multi volt, és ha belegondolsz ott voltak a botok. Namost ugye ha single részt nem olyannak képzeljük el, hanem olyannak, mint amilyen a normális single játékmenet, küldetéssel, akkor ugye marad a multi rész (via LAN, internyet), amiben nem feltétlenül lesznek gyári botok, mint ahogy azt Te is megjegyezted. (jópár játékban nincsenek) Ennek tényleg lehet alapja.
De én megmondom a frankót: szerintem simán azt értették alatta, hogy a single rész alatt ugye elég sok csapatban-harcolós rész lesz. Namármost sztem ők arra gondoltak, hogy a segítők (botok) mesterséges intelligenciája nem sikerült valami jóra, vagyis nem supportálnak téged eléggé az előrehaladásban, teszem azt nem céloznak jól, nem lőnek, amikor kéne, beállnak eléd, stb.
Én erre tudok gondolni, de sztem tényleg kamu az egész duma. Már a HL2-ben is teljesen jók voltak a segítők, nem hiszem, hogy az id elcseszne ilyesmit.
[Szerkesztve] -
szilchi
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Kicsit elgondolkodva ebben még látok valami (esetleg) reális felvetést.Sztem a bot-supportra azt értették,hogy nem lehet botokat betenni multi játékba.Mint ahogy a COD-ba sem lehet botokat használni.Így a multit nem lehet gyakorolni otthon botok ellen,hanem csak neten(és hálón) lévők ellen lehet multizni.Mert ugye Q3-ban is voltak botok.Nameg CS-ben is vannak botok.De ha volt Q3-ban,akkor itt miért ne lenne?Nem értem....tényleg jobb nem is figyelni az ilyen cikkekre.Grrrr....
u.i:Ez legyen a legnagyobb hiba a multis részben,hogy nincsenek botok.....
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Hát... biztos úgy értették, hogy akivel LAN-ban játszol az a te szemedben csak bot
Pláne, ha nem is ismered az illetőt. És mivel ő rosszul játszik, ezért szar a bot support.
Áááá, szerintem nyugodtan elfelejthetjük ez a PC-Gamer-es story-t. Ez egy nagy átb*szás, akárki is találta ki. Gondolom csak játszani akart a már amúgy is pattanásig feszült idegekkel.
-
Invisus
tag
DM szerint a doom 3 félelmetes. Rám ez nem igazán hatott pár perc után, de a belinkelt videon a gyerek naon izgul game közben.
[Szerkesztve] -
szilchi
őstag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
....A másik,ezt nagyon nem értettem,hogy a bot-support szar.És ezért szerintük gyk. csak interneten lehet majd vele játszani....
Ne tőlem kérdezd,hanem tőlük....Én csak azt írtam,amit odaírtak.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
A legdurvább vicc mondjuk az lenne, ha most Carmack eljátszaná, amit pár hete a STALKER alkotói is megtettek: a bejelentett megjelenési dátum előtt azt mondaná, hogy ''bocs srácok, szerintünk szar lett a game, kicsit átírjuk. Egy év múlva visszatérünk a témára.'' Lehet összecsikarnám magam.

-
becso13
aktív tag
Hat az meg annal is durvabb vicc lenne mintha nem lenne a 2006-os wcg-n egy quake folytatas...
-
Invisus
tag
Hát itt már viccelődni se lehet

Valaki beirta fórumba hogy reméli lesz lan, és már mindenki pánikol. Lehet PcGame tesztet is valami hasonló inditotta el.
[Szerkesztve] -
becso13
aktív tag
LoL persze nem lesz LAN
akkor mibol vannak a videjjok? 
-
DM-Fan
nagyúr
Miért ne hagynám békén a véleményed? Kit érdekel? Csak ha valaki hülyeségeket beszél, akkor én is elmondom, hogy szerintem az hülyeség és leírom a saját gondolatomat. Attól még a te véleményed a tiéd marad. De elismerni nyilvánosan, hogy tévedtél, na az az első jele az emberi mivoltnak. Neked ez még eddig nem sikerült ebben a fórumtémában. Ja és nem tudom, hogy pl. ki dobta fel az alaplap-témát. Szerintem nézd meg.
Most meg a Q4 vásárlás kapcsán leírod amit én, de az én véleményemet meg fikázod.
Gratulálok barátom! Tegyé má magadba egy kis unicum-ot, hogy jobban nézzé ki!
[Szerkesztve] -
Invisus
tag
Ha szólásszabadság van, akkor miért nem hagyod a véleményem békén. Szólásszabadság van...
Régóta várjuk Immortallal q4-et, erre most pofánkba nyomják, hogy nem adják ki egyelőre, de helyette megvehetjük ezt a drága cuccot. Na mind1, pár hetet simán tok várni, amúgy is gépet bővítek.
[Szerkesztve] -
Invisus
tag
De DM nyugodtan mindenkinek a hozzászólásába köss bele és okoskodj! Így tovább! Ja és lassan könyvet is kiadhatsz, akárcsak a Havas Henrik. Ennyi írással.

[Szerkesztve] -
szilchi
őstag
Hát ha feltételezzük,hogy kijött volna a Q4 demo és mindenki játszotta volna és mindenki el lett volna ájulva tőle,akkor senki sem merne ilyen híreket kidobni,hogy a PC Gamer 70%-ot adott a játékra.Mert akkor egyből tudná mindenki,hogy feleslegesen kavarja a kakát az ürge.De így demo nélkül bárki bármit híresztelhet.De mindegy.Azért írtam,hogy nagyon nem érdekel más véleménye.Csak kiváncsi voltam,hogy ki mit hallott erről.Mennyire valós.De akkor kb. annyira valós hír,mint annakidején az,hogy az X1800XT alázza a 7800GTX-et......

.Mindenesetre már nagyon várjuk haverokkal.A biztonság kedvéért edzünk elötte egy kicsit Q3-ban.
Ja....majd küld el nekem a Barbie Dress Designer 1.8-as patch-ét,mert ha leveszem Barbie bugyiját nem látok mást,csak a pö....-t
..még rímel is...
-
DM-Fan
nagyúr
Hülyeség! A PC-Gamert rohadtul nem érdekli a demo. Még a legutolsó PC-s játék magazinok is kapnak egy developer-verziót a játékból, nemhogy egy ilyen nívós lap. Ha ők azt mondják, hogy nem tesztelték, akkor az úgy is van.
Egyébként meg miért ne mernének lehúzni egy játékot ha szar, mégha van demoja is. Attól, hogy van demo még lehet nagyon szar a játék. A 70% megalapvetően hülyeség és nevetséges. A grafikája miatt simán 85% körül kapna a PC-Gamertől. Ez nem is lehet kétséges, hiszen azt már láttuk a videókból, hogy nem lesz ronda.
Egy PC-Gamer munkatárs nyilatkozta. Ja, nem mondtam? Én is PC-Gamer munkatárs vagyok ám! Most uninstalláltam a Quake 4-et. 10 óra alatt végigtoltam. Nagyon szar volt. Én még 70%-ot se adnék rá. Inkább visszatérek a Barbie Dress Designer V2.0-hoz.
Na kb. annyira kell hinni ilyen nímand hírforrásból származó híreknek, mint az előző 3 soromnak.
-
szilchi
őstag
Ők állítólag egy PC Gamer munkatárstól kapták az infót,hogy igenis tesztelték a játékot és igenis 70%-ot kapott.Én mondjuk sosem nézem az értékelését egy játéknak.Mindig saját magam tesztelem és értékelem.Más véleménye nem érdekel nagyon.És gondolom a demo hiánya ''ösztönzi'' az embereket az ilyen fajta rémhírek terjesztésére.Ha tényleg csak rémhír....De ezt jövő héten úgyis megtudjuk.Állítólag a PC Gamer már a FEAR-t is tesztelte és 92%-ot adott neki.Gondolom mivel annak volt demoja(nemis egy),nem merték lehúzni.

-
DM-Fan
nagyúr
Ez a szemét pénzéhes csürhe 5 éve (2000. július óta) meg sem áll és éjt nappallá téve dolgozik. Akkor kezdődöt a grafikus engine fejlesztése, amire a D3 és a Q4 épül. Sztem megérdemlik azt a ''rahedli'' pénzt, amit a becsületes game-ek kifizetnek a NEM WAREZ verzióért. Megérteném a panaszt, ha nem is lenne majd standard verzió. Nyilván van benne marketing is, de aki 5 évet már kibírt, azt nem fogja földhöz vágni az az 1-2 hét, amivel később jelenik meg.
-
Invisus
tag
válasz
meat grinder
üzenetére
Persze. Kiadják ezt a változatot, ami drágább, hogy sok hülye - aki elsőként akarja megszerezni- megvegye.
Hát kapják be! Megvárom standard-ot. Addig nyomom crackelt verzióval. Micsoda szemét pénzéhes csürhe.
Kapják be 2x is! -
Invisus
tag
Kit érdekel, ha csak ezek a dolgok voltak rosszak?
Mi multizni akarunk vele, nem feltétlen spzni. Hihi
. Azé a LAN kihagyása gáz lenne :I. -
DM-Fan
nagyúr
Nos, én ugyan nem igazán ugatok fritz-ül, de nem tudom honnan szedhették mán' megint elő ezt a faszságot. a PC-Gamer egyértelműen elhatárolta magát a teszttől és a leközölt eredménytől. Kezd megint olyan szaga lenni a dolognak, mint a D3 esetében. Megint kezdik kavarni a szart, pedig ott sem volt igazuk.
A Demo kérdés meg már elég egyértelmű volt, amikor szept. 21-én nem jelent meg. Ekkorra volt ugyanis beharangozva, de mivel nem jött ki, ezért várható volt, hogy a D3 analógiájára fog menni a dolog. Nem is baj az. A demo-k többnyire amúgy is optimalizálatlanok és ritkán lehet belőlük jól megítélni egy játékot. Meg különben is, jó az a kis izgalom, mikor remegő kézzel kiveszed a game-et a tokjából és beteszed a meghajtóba. Ezt csak azok tudják igazán értékelni, akik vettek már boltban eredeti game-et.
-
szilchi
őstag
A német Quake 4-es oldalon,ahol a számláló is van,két érdekes dolgot olvastam:
Az egyik,hogy egy PC Gamer munkatárs szerint tényleg!! csak 70%-ot adtak a játéknak.Többeközt az volt a kifogásolnivalójuk,hogy nem volt semmi innovatív dolog a játékban a grafikai ujjításon kívül.Valamint max. 10 óra játékidőt nyújt a SP rész.A másik,ezt nagyon nem értettem,hogy a bot-support szar.És ezért szerintük gyk. csak interneten lehet majd vele játszani(gúnyolódtak is emiatt a Steam irányába...).Pedig jó lenne,ha LAN-ban is menne.A helyi kábeltv-hálózatban már tervezgettünk pár Q4 partit.De ha nincs LAN support...
A másik,hogy a francia Activision kijelentette,hogy a játék megjelenése elött nem!! lesz demo.Úgy csinálják,mint a Doom 3-nál.A teljes játék után jött ott is a demo.A német Activision még nem erősítette meg.
Vélemények??? -
Brae
őstag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Akkor most olvasdd el légyszíves még1x azt a hsz-om, amire reagáltál.

-
Brae
őstag

Az OSP versenymod Quake3-hoz, Doom3-hoz+még pár játékhoz és reménykedünk, h Quke 4-hez is lesz...
Bővebben: link -
meat grinder
csendes tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
már bocsi, de nem tesztek végre pontot a hardvervita végére?
50 ezer topic van, amiben ki lehetne tárgyalni a dolgot. ne má itt..
-
meat grinder
csendes tag
ami ráadásul 21.-én jön. és 16 ropi.

-
Alkarcsont
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Azért voltak P1 időben Intelesalaplapok AMD procihoz, mert akkor még egy foglalatot használt a P1 a Ppro a K6 és még Cyrix MI-ek is! És ha az Intel gyárt a sját procijaihoz alaplapot, akkor azok jók a többi procihoz is ;) Ennek a világnak úgy a K6-2 és PII szinrelépésekor lett vége...
-
meat grinder
csendes tag
''A játék normál kiadása az októberi premierre nem jelenik meg, csak egy későbbi időpontban várható''. - ez azért elég nagy szívás.

nem mindenkinek kell a collectors edition vazz. az meg időben jön. -
Dilikutya
félisten
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Azok nem tisztán Intel lapok voltak, hanem valami Intel/AMD hibrid megoldás, és még a 486-os processzorokat fogadták, de talán még a Pentium 1-es szériájához is készültek ilyenek.
meat grinder fórumtársnak majd holnap írok, de Brae röviden vázolta a lényeget az alaplapokkal kapcsolatban
-
Invisus
tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
De volt.
Nem lehet, hoyg elfelejtetted max grafra rakni? 
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
Szerintem tanuld meg használni a netet:

Alapszabály 1: Ha nem találsz valamit, akkor kösd össze olyannal, amiről tudod, hogy előfordul vele együtt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Viszont sztem a blokkon az aznapi dátum szokott lenni.De nem tom,hogy ez az amcsiknál hogy van.Szal nem tudni,valós vagy fake.Mellékeltek hozzá képeket,amit a Setup menüről csinált a srác.
. Nekem az tetszik egy játékba. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kapják be 2x is!