Új hozzászólás Aktív témák

• Ver1taS

tag

válasz Alkarcsont #780 üzenetére

Kezdjük azzal, hogy alapból nem értem olyan UT-s létedre, aki 6 éves UT-vel nyomja miért jössz ide a Quake 4 topicba kommentálni dolgokat, de ez az én bajom.

A Q4 Single részére nem akarok kitérni mit rontottak el, mit nem... Kiderül. Nyílvánvaló, hogy a Single rész miatt húzták le főképp a Q4 értékelését (82%).

A MULTI:

1.) Összesen 16-an játszhatnak egy térképen.

--> EZ negatívum..? NEM AZ. VICC. Bőven elég 16 ember egy mapon.

2.) A pályák elég unalmasak és teljesen nélkülözik a Quake fílinget - az űrben, lebegő platormokon ugrálni nem nagy szám és

--> Amikor kijött Quake 3 mit gondolnak hány és milyen multi pályával jött?! A Q3DM1 nem volt egyhangú? :D Elárulom, Q3-hoz alig volt normális pálya, amíg ki nem adták azokat a Patcheket, amik majdnem annyi hivatalos pályát tartalmaztak, mint aza alapjáték... Készítenek Q4-hez még annyi pályát, modot, hogy dunát lehet majd velük rekeszteni, és ezzel tisztában voltak a készítők is...A másik, ami nyílvánvalóan tetszett neked: ''nélkülözik az Unreal Tournament összetettségét.'' ezt meg inkább nem kommentálom, menjenek UT-t játszani akkor.

Arról, hogy kinek mennyit ér meg a speciális DVD verzió, hadd döntsön mindenki maga. Nekem megéri.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák