- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Hülyeség! A PC-Gamert rohadtul nem érdekli a demo. Még a legutolsó PC-s játék magazinok is kapnak egy developer-verziót a játékból, nemhogy egy ilyen nívós lap. Ha ők azt mondják, hogy nem tesztelték, akkor az úgy is van.
Egyébként meg miért ne mernének lehúzni egy játékot ha szar, mégha van demoja is. Attól, hogy van demo még lehet nagyon szar a játék. A 70% megalapvetően hülyeség és nevetséges. A grafikája miatt simán 85% körül kapna a PC-Gamertől. Ez nem is lehet kétséges, hiszen azt már láttuk a videókból, hogy nem lesz ronda.
Egy PC-Gamer munkatárs nyilatkozta. Ja, nem mondtam? Én is PC-Gamer munkatárs vagyok ám! Most uninstalláltam a Quake 4-et. 10 óra alatt végigtoltam. Nagyon szar volt. Én még 70%-ot se adnék rá. Inkább visszatérek a Barbie Dress Designer V2.0-hoz.
Na kb. annyira kell hinni ilyen nímand hírforrásból származó híreknek, mint az előző 3 soromnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest