- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Hülyeség! A PC-Gamert rohadtul nem érdekli a demo. Még a legutolsó PC-s játék magazinok is kapnak egy developer-verziót a játékból, nemhogy egy ilyen nívós lap. Ha ők azt mondják, hogy nem tesztelték, akkor az úgy is van.
Egyébként meg miért ne mernének lehúzni egy játékot ha szar, mégha van demoja is. Attól, hogy van demo még lehet nagyon szar a játék. A 70% megalapvetően hülyeség és nevetséges. A grafikája miatt simán 85% körül kapna a PC-Gamertől. Ez nem is lehet kétséges, hiszen azt már láttuk a videókból, hogy nem lesz ronda.
Egy PC-Gamer munkatárs nyilatkozta. Ja, nem mondtam? Én is PC-Gamer munkatárs vagyok ám! Most uninstalláltam a Quake 4-et. 10 óra alatt végigtoltam. Nagyon szar volt. Én még 70%-ot se adnék rá. Inkább visszatérek a Barbie Dress Designer V2.0-hoz.
Na kb. annyira kell hinni ilyen nímand hírforrásból származó híreknek, mint az előző 3 soromnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest