- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Pc-domen nincs fent?
-
overclk
tag
Ezt (Quake Wars) láttam ma reggel és valami hihetetlen jó hangulata és grafikája van
Nagyon várom már de a megjelenése még odébb van.. Szerintem a Quake 4 multija lehet, hogy nem lesz jó mint a Q3-é de törvényszerű, hogy az ember ne az idők végezetéig egy játékkal játszon, hanem váltson. A Quake 1 nagyon sokáig húzta a multis rész miatt, majd 6 évig. A Quake 2 netes része gyengusabb lett, de így is kihúzta 1997 -től a Q3 megjelenésig (1999 év vége) és nagyon sokan játszották neten.
Szvsz Q4 multis része a Q2 vel hasonlatos nívójú lesz, még ha a Q3 -at nem is éri el. Én kipróbáltam a Doom 3 multis részét, és azt mondom döbbenetes az az élethűség ahogy az enemyt és a környezetet kidolgozták. Neten már - már kellemesen félelmetes volt, amikor egy ellenséggel harcoltam, mert olyan volt mintha film lenne. Ebből kiindulva mikor lelőttem valakit szinte kicsit ''rossz'' is volt, mert hozzászoktam Q3-ban hogy ''élettelen'' kockákra, pixeles figurákra lövök. -
Frigo
őstag
Enemy Territory:Quake Wars videó (kandikamerás az E3-ról) nagyon pöpecül nézz ki.
Bővebben: link -
tiv83us
veterán
Quake4-et mindenkepp ugy kepzelem el, hogy CS jellegu csapatjatek lesz a fo dominans elem a Multi reszben (ahogy leszurtem a videokbol, kepekbol, igazi csapatjatek lesz benne) es Quake2-szeru single player, ami szerintem baromi jo volt majdnem annyira jo, mint a Quake1 single, amit mar tenyleg csak Doom1-2 mul felul.
Viszont a Quake1 volt az elso olyan jatek amit LAN-ba nyomva coop-ban nagyszeru volt vegigjatszani (Azok a regi szepidok [konnybelabadt-szem-szmajli]. -
Dilikutya
félisten
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Nézőpont kérdése. Engem a Quake2 is le tud kötni már 6 éve folyamatosan
Míg a Mafia nem is tetszik. -
[NQD]Jericho
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Egyszer menj fel multizni. Meglátod, hogy nightmare sehol sincs ahhoz a szinthez.
. Brae pedig azt mondta, amit eredetileg én akartam, csak olyan hosszasan szoktam a gondolataim megfogalmazni. 
Egy játék single része akkor érne valamit, ha olyan szintűre csinálnák meg, mint pl a Mafia. Sztem a q4-nek nem lesz sajnos olyan jó szintű sztorija, talán még hangulata se
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Tudom, hogy kitárgyaltuk
Nekem a multi rész teljesen mellékes, mivel nem szoktam multiban játszani. De egy jó single rész nálam aranyat ér. Pl a Serious Sam-et most játszom újra ki tudja hanyadjára
A Vice City sem egyszer volt már....
Call of Duty sem. A Quake2-ről nem is beszélve, 6 éve folyamatosan, szinte mindig fenn van a gépen 
-
Brae
őstag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Maximálisan egyetértek. A Q3-at nagyon nehéz lesz überelni

Dilikutya: Ezt már pár hsz-al előbb kitárgyaltuk
Szvsz nagy felelőtlenség lenne a multi részt elbagatelizálni, mondván h úgyis single-re lesz kihegyezve, mert különben egy-két végigjátszás után mehetne a süllyesztőbe, akármennyire is jól sikerült az egyjátékos mód...
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Érdemes hozzátenni, hogy a Quake3 multiplayer játék. Az, hogy van benne lehetőség offline játszani a botok ellen, nem jelent semmit. A Quake4-ben ezzel szemben az egyszemélyes rész is szerepet kap. Egyébként én nem sok különbséget érzek a Q3-ban single és multi rész között
Nightmare szinten már ugyanolyan majdnem, mintha haverokkal nyomnám LAN-on. Kicsit talán nehezebb 
[Szerkesztve] -
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho
üzenetére
Amíg netem nem volt, minden játékot kipróbáltam, mert 2-3x-i végigjátszás után már unalmas volt. Mióta van netem (5-6 hónapja). 2-3 játékot játszottam végig
. A q3 megunhatatlan és többet ér multizni, mint net nélkül nyomni singlebe. De talán mindkettőt állatul megcsinálják. reméljük a legjobbakat! 
-
[NQD]Jericho
tag
Elgondolkodtam azon, hogy a Raven játékaiban milyen is a multis rész. És kiderült számomra, hogy eddig egyikkel se volt bajom
. Pl Játszottam a sof2-vel is neten. Azt hittem valami ostobaság a gyenge mozgás miatt. De nem. Egy hétig azt nyomtam multin, aztán eszembe jutott, hogy vissza kellene menni quake3-azni.
Q3-at egyébként az tartotta idáig életben, hogy jó lett a multi része. Még most is sokan azt mondják, mint én, hogy ''defaszagame''
. Ha q4-nek nem lesz jó multis része, csak úgy marad meg, mint ''defaszagame'' ''volt egyszer valamikor''. -
Dilikutya
félisten
Itt is fenn van az új videó, szerintem jó minőségű: Bővebben: link. És hát a látottakra sem igazán tudok panaszkodni
Kár hogy ezzel is csak 2-3 évvel a megjelenés után fogok játszani, úgy mint a Quake 2-3-mal, mert a megjelenés pillanatában a gépem nem fog a játszhatósági követelményeknek már megfelelni, ellenben nem fogok egy 2.4GHz-es gépet lecserélni, mert az röhejes... Bár memóriát azt majd kap, a mostani árak mellett szerintem tele fogom pakolni
Azt pedig már az előző gépemben megtanultam, hogy a VGA elmehet a francba, ha tele van memóriával a gép, akkor minden elfut rajta 
Quake feeling... mi nektek a Quake feeling? Eddig az összes résznek más hangulata volt, az eléggé eltérő történet miatt. A Quake2-re szerintem emlékeztet. A helyszínek, az ismerős ellenfelek...
[Szerkesztve] -
d3rad
tag
Teljesen igazad van, Quake feelingje , na az egyáltalán nincs.
Vmi más, talán mert a Raven csinálta (bár az id bábskodása mellett). -
d3rad
tag
A hangulata olyan háborús, szerintem nagyon király. A Doom 3 sötét, olyan Egyedül vagy mindenki ellen. 2001 óta készül a Quake4, beszarás lenne, ha Doom 3 -as feelingje lenne, érződik rajta a sok munka.
-
d3rad
tag
Szerintem egyáltalán nincs doom3-as feelingje, bár az is igaz, hogy nem lehet összehasonlitani az eddigi Quake részekkel, de ez természetes, hiszen egész más technologia(és pályadesign) volt pl a quake2 idejében, a quake3 meg teljesen különálló rész volt. Szerintem egyedi.
Hivatalos gépigény megegyezik a Doom 3-éval:
1,5GHz,384MB Ram,Radeon 8500 v GF3
Szerintem joval nagyobb igénye lesz, mint a Doom 3-nak, elég csak megnézni a trailert, joval gyorsabbak az akciók, valós idejü fény-árnyék rendszernek is gyorsabbnak és pontosabbnak kell lennie.
Resurrection of Evil-nek legalább 25-30%-kal nagyobb volt a gépigénye, a nagyobb terek miatt, pl egyik külföldi quake4-es fórumon olvastam, hogy mindent fullra téve kell neki a 3,6-os proci+2GB (!) Ram+X800 v 6800.
Hú az Enemy Territory-s képek nem semmi! -
Frigo
őstag
Nézd a jó oldalát ,a készítők szerint a gépigény nem lesz nagyobb a Doom 3-nál.
Viszont az új Enemy Territory képek nagyon biztatóak ,talán még van nafta a D3 engine-ben.
tiv83us
veterán
Igyvan gyerekek, taplaljuk a topikot a frissebnel frisebb videokkal/kepekkel, had szoljon!
A fentebb linkelt video nagyon fincsi, az mar egyertelmu hogy a hangulata ott lesz a szeren, viszont en - D3 engine ide vagy oda - a grafikara huztam egy kicsit a szam. (Bar igaz, a video minosege nem a legkitunobb).
Ti hogy vagytok ezzel? -
Frigo
őstag
Quake 4 videó(k) a hardwireden:
Bővebben: link
Ez valami kegyetlen játék lesz! -
tiv83us
veterán
Ujabb screenshotok:
Ez egy allat jatek lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
OMG!!!Valahogy erre nem számítottam !!!

tiv83us
veterán
Ez nem samli! Szanaszet fogja buntetni az osszes eddigi fps-t!
-
Frigo
őstag
Vazz szedjétek le a hardwiredről az XBOX360 videókat van kötük egy rövid Q4 videó is és biza tényleg lesznek benne hatalmas nagy külső terek.

-
tiv83us
veterán
Apa es fia

Karacsonyra szerintem kintlesz a legfiatalabb utod is
-
overclk
tag
Ha lesz egy kis szerencséje a Q4 rajongótábornak decemberre kint lesz a játék. Gondolom ezt abból, hogy a játék pre-alpha fázisba lép hamarosa és, hogy a single pályák már majdnem teljesen kész vannak. Természetesen azonban akkora szerencsénk nem lesz hogy idén játszhassunk vele. Majd talán jövö év végén... Egyébként a képek nagyon hangulatosak. Szvsz a három részből a Q2-re fog leginkább hasonlítani, aminek a multi része is jóra sikeredett
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Újabb büntető Quake 4 szkenek:
Bővebben: link Na ezek már durvábbak mint a korábbiak!!!!!!!! -
overclk
tag
Hmm...erősödnek a hangok Q4 felől. Ígéretes. Addigra talán lesz kétmagos A64 -em meg 32 csöves ATI-m és ezzel együtt 125 FPS-em
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
Én is csak ilyen képeket láttam eddig. De szívesen vennék egy olyat, ahol egy nagy csatatéren csap össze a Strogg és az emberi sereg... de durván fog majd kinézni a Tank Commander.... remélem nem hagyják ki a játékból

És itt egy friss cikk a szinkronhangokról: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
Eddig csak sötét, dúmháromra hajazó képeket találtam, remélem a játék nem ilyen lesz.
''Természetesen helyet kapott a kibővített multiplayer is, mely kevésbé a DOOM3-ra , inkább a Quake III. hangulatára emlékeztet.
Ennek nagyon örülök, ha tényleg így lesz
-
Dilikutya
félisten
''Hardverkövetelmény ugyanaz, mint a DOOM3 vagy Half-Life 2. termékeknél.''... a HL2 mintha szerényebb gépigénnyel bírna
Az eddigi infók alapján remek játéknak ígérkezik.
A Berzerkereket sosem szerettem, mindig olyan agresszívak voltak velem szemben
Most meg már hozzám se kell majd érniük hogy jól nyakon vághassanak 
-
Frigo
őstag
Quake 4 cikk a hardwireden:
Reméljük betartják az igéretüket és a gépigény tényleg nem lesz nagyobb a DOOM3-nál.

-
Brae
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Igen, már volt

Nem tudhatjuk, h milyen lesz, mert még nem jelent meg
-
Slayer Valor
őstag
Nemtom volt e már a kép, de eléggé olyan lesz mint a Doom3
NICE! : Bővebben: link Info a képek fölött található
-
SpiT
tag
-
Brae
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Pedig nem ilyen

A Kvék se a grafikájával hódít, sőt az igazi prok lebutítva nyomták, h meglegyen a 125 fps, mondjuk ma már erre nem nagyon van szükség a hardverek megnövekedett teljesítménye miatt.
Tényleg szépek a Q3 pályák, de azért pl. az általad említett UT 2k4 grafikában lealázza
Más: Nagyon örülnék neki, ha a Q4-ben is lennének különféle trickjump-ok, pl strafejump, circlejump, overbounce stb. -
Dilikutya
félisten
Ha már itt tartunk, nekem az UT 2003/2004 is ilyennek tűnik
Amúgy a Counter Strike sosem a grafikájával hódított. A CS: Source azért van, mert elkészült a Half-Life 2. Talán a karakterek kidolgozottsága, mozgása már valóban régiesnek hat, de a Q3 pályái szerintem még mindig sokkal szebbek mint jó sok későbbi játéké. -
Brae
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Az biztos h játékmenet tekintetében egyedülálló a Q3, nem tudok más ilyen ugri-bugri, adrenalinhiányosoknak való gémet, de még csak hasonlót sem

A grafikája, szép-szép, de azért a 6év az év, a mai játékok grafikájával nem tud versenyezni... Minek utód? CS 1.6-nak minek kellett utód, maga nemében az is egyedülálló, stílusteremtő játék? Bizony a grafika miatt... -
Dilikutya
félisten
A Q3-nak minek utód? Az még mai is megállja a helyét. Játékmenet tekintetében mindenképpen, bár én nem játszom vele, a kamu-single részt végig vittem, az annyira nem élvezetes. Mondjuk van pár dolog, ami mai szemmel már kissé régimódi, pl a karakterek mozgása. Ellenben a grafika, a környezet és az ellenfelek kidolgozottsága szerintem még mai szemmel is szemet gyönyörködtető. Amúgy szerintem nem lesz panasz a multiplayer részre sem, bár ilyen téren nem ismerem a Raven játékait, sosem multiztam velük. De a két legutóbbi SW Jedi Knight játékot ismerem, azok egyjátékos módban le tudtak kötni rendesen. Igaz, egy Quake-től nem várok ugyanilyen játékmenetet, de nem is az a lényeg benne
Igazából nem is tudom mit eszek a Quake 2-őn... már a saját korában is átlagos grafika, a játékmenet sem nyújt semmi újat, azóta rengeteg ilyen játék készült ami ennyit vagy még többet nyújt, és mégis képes vagyok újra és újra elővenni... na, így kell jó játékot írni. -
Brae
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Igen, én is olvastam, h a Q2 folytatása, meg h sinle player-re lesz kihegyezve, de azért én reménykedek, h a multi se lesz sz@r. Amúgy a Q2 télleg király, nekem ez volt az első játék, amiért egész éjszaka föntmaradtam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szvsz a multik királya a Q3 és illene hozzá egy méltó utód...
A Raven-be pedig bízhatunk a SoF/SoF2 is milyen jó volt
-
Dilikutya
félisten
A Quake3 egy multira kihegyezett játék volt, ellenben ez most a Quake2 közvetlen folytatása lesz, némi történetorientáltsággal. Már amekkora sztorija végülis a Q2-nek volt.
Mégis az egyik legjobb játék, pedig szerintem még korához képest is csúnyácska a grafika. Csak nehogy úgy járjunk, mint a Doom3-al. Bár végülis van okunk reménykedni. Az id-nek már a töke tele volt az egész fejlesztéssel állitólag, de a Ravennek az engine már készen áll, már csak írniuk kell vele egy jó kis programot. És végülis eddig még nem vallottak szégyent egyszer sem. -
Dilikutya
félisten
Belinkelem, bár igazából semmi újat sem írnak. Amit az Activision most közzétett, azt eddig is tudhattuk már. Sőt ez a kép sem új már, bár ekkora felbontásban még nem láttuk.
Durva ez a strogg marine. Kár hogy a Q2-es megfelelőjére nem hasonlit olyan nagyon, totál Doom3 feelingje van a mukinak. A Q2-ben sisakja volt ezeknek a kis nyomoronc strogg katonáknak, erre azért ügyelhetnének. Persze lehet, hogy ez egy új karakter, és akkor nem szóltam. De azért jó lesz pár régi ismerős szép új bőrben viszontlátni, mert a Q2-ben iszonyatcsúnya és kisfelbontású textűrák voltak. A renderelt képek pedig mindig baromi jól néztek ki az ellenfelekről, a játékban meg csak mozgó folthalmaz volt mindegyik... de legalább még 3D gyorsító sem kellett hozzá feltétlenül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AlyArkhon
őstag
csak nehogy elfelejtsetek szólni ha már meglesz !!!

-
AS
félisten
Már nagyon várom! Csak nehogyelcsszék mint a Doom3-t!

-
Dilikutya
félisten
Nem olyan biztos... a korai Doom3 alpha kikerülése mennyit ártott a játéknak? Komoly grafika, kissé parás hangulat... mindenki úgy várta, mint a messiást ezek alapján, és mikor megjelent, rohantak a boltokba érte. Más kérdés hogy a grafika semmit sem változott az eltelt 2 év alatt, Az a kikerült alpha csak használt a Doom3-nak.
-
Dilikutya
félisten
Ez már valami... nemsoká már tolhatjuk is a béta multit

Mert a nyakamat teszem rá, hogy ez is kikerül majd netre....
Brae
őstag
Nem tudja valaki, h vannak-e új képek

-
Dilikutya
félisten
Na, az imént végre nem csak fórumbejegyzésben találkoztak a Raven nevével. Ha igazak a hírek, az idén meg is jelenik.
kuglee
tag
nemcsak a mienkből.
úgy hallottam NASA szakértőként is tevékenykedik ez az ''állat'' valamint ő az egyik legnevesebb szaktanácsadó a hardware gyártók ''rákóczi terén''
sőt ez a büdös szemét ferrari már 3 prototipust is odaajándékozott neki!!!
nekem meg egy kib.. moszkvicsom sincs
na mind1 nem irigylem tőle, de azért remélem a játékra is jut ideje. annál fontosabb nincs! nemigaz? -
kuglee
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
nekem pláne azért is hiányozna a jól kidolgozott single mert emléxem mikor anno dreamcaston megláttam a gyönyörő q3at.
ejj monodm de béna vagyok hogy nem talizom a történet részt.el sem tudtam képzelni hogy az nincs neki.
még emlékeztem a psxen a q2re , története annak se sok volt.
de mégis -
overclk
tag
Attól tartok, hogy a Q4 multi része is el lesz cseszve. A Doom 3 motort szvsz belátható időn belül nem tudják átdolgozni úgy, hogy legalább a Q2 multis részének színvonalát elérje. A Q4-et elsősorban a multi miatt várom, persze ha nem lenne benne, akkor is megvenném
A logóról meg annyi, hogy szvsz nem hivatalos, de ha az lenne, akkor sem jelentene túl sokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Nyitlocker
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon várom már de a megjelenése még odébb van.. Szerintem a Quake 4 multija lehet, hogy nem lesz jó mint a Q3-é de törvényszerű, hogy az ember ne az idők végezetéig egy játékkal játszon, hanem váltson. A Quake 1 nagyon sokáig húzta a multis rész miatt, majd 6 évig. A Quake 2 netes része gyengusabb lett, de így is kihúzta 1997 -től a Q3 megjelenésig (1999 év vége) és nagyon sokan játszották neten.

Míg a Mafia nem is tetszik.
. Brae pedig azt mondta, amit eredetileg én akartam, csak olyan hosszasan szoktam a gondolataim megfogalmazni. 

. Pl Játszottam a sof2-vel is neten. Azt hittem valami ostobaság a gyenge mozgás miatt. De nem. Egy hétig azt nyomtam multin, aztán eszembe jutott, hogy vissza kellene menni quake3-azni.

(video hardwireden)

Félre is van rá téve az a 10-11k