- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZR92
tag
Még semmi?
-
ZR92
tag
Az a problémám ezzel a játékkal,hogy telepítés közben beirom a kódot majd mikor feltelepítettem ujra kéri ujra beirom de nem fogadja el,mi lehet a baj?
-
CsicsoAMD
csendes tag
Heló en most tettem fel a quake4 et és nem tudom hogy hogy kell beállitani hogy multiba neten nyomhassam amivel codozok az all seeing eye nem akar szervereket letölteni nem tudom hogy miért elkéne egy kis segítség
-
csövi
tag
helló
van 1 7600gtmeg 3000+ os procim1gigarammal és felraktam a q4demót és nagyon kevés az fps
van amikor lemegy 30ra, mien gép kell ahoz hogy 100küröli fpsem legyen?, és hogyan lehet kikapcsolnai a 60fps korlátot 
-
Hun'reeth
őstag
Help!
Bátyámnál Abit NF7-S-en gondok vannak a hanggal. Egy idő után elkezd karcosodni aztán teljesen megszűnik a hang. Ha lekapcsolja a surround speakers -t majd vissza akkor egy ideig jó de utána megint elmegy. Találkozott valaki ilyesmivel?
A másik furcsaság, hogy (Gef6600 -as kártyája van) hiába van High quality-n 1024-ben mégis borzasztó csúnyák a textúrák valamiért. Mintha ultra low-n lenne.
1 giga ram + 2,1 GHz-en pötyögő Tbred-B procija van szóval ennyire nem gyenge a vas. -
Csapi007
veterán
Hello
Tudom, hogy csalni nem szép dolog...
Azt a patch-et keresem, amivel a sörétes puskával is lehet zseblámpázni. Nem tudja valaki mi a neve? -
-
Müge
tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
A Doom 3-mal nem játszottam sokat, a Prey-t viszont most nyomtam végig...
A quake 4 tényleg talán a legjobb mind közül, sztem az atmoszféra teszi - néha nagyon elkapott a fílingje, ahogy tengerészgyalogosként mászkálok és irtom az ellent.
Ami különösen tetszett nekem is, az a társak szerepe: amikor mellettünk van a squad, akár egymaguk is legyakják az ellent
Nagyon kemény fickók csapódnak mellénk például a waste processing facility-nél: amikor rengeteg ember-strogg van rail gun-okkal a teremben, rendesen bedobják magukat. Volt pár olyan szitu, amikor közel kerültek egymáshoz: ilyet még nagyon nem láttam, a puskatussal frankón egymásnak estek, és szabályosan megküzdöttek
Remélem, hogy lesz Quake 5 is, mert én biztos vevő leszek rá
-
Hun'reeth
őstag
-
Müge
tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Igazából most is monoton, én ezt azzal küszöbölöm ki, hogy nem játszok vele 1 óránál többet...

Egyébként érdekes dolog ez, az összes DooM 3 motoros játék ugyanilyen monoton:
Prey
Quake 4
és maga az oridzsi Doom 3
It's the engine I'm sure
Remélem az Enemy territory: Quke wars nem ilyen lesz
-
BaKeSZ87
őstag
Lesz még olyan, hogy robottal kell menni
, most 1-2 hete játszottam végig legnagyobb fokozaton, de már nagyon vártam a végét. Kinyírsz egy főellenséget, azt hiszed mekkora király, mindjárt vége, aztánmeg fenéket. Jó game, amigy el nem kezdessz közeledni a vége felé, aztán kicsit uncsivá válik. -
Müge
tag
Én most a Waste Processing Facility résznél vagyok, pontosabban utána fent az űrhajon.
Mennyi van még hátra a játékból? -
Hun'reeth
őstag
Nahh. Jó kis game volt.
Az agyat meg tök véletlen lőttem szét. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rég játszottam ilyen jót egy fps-el. -
HDR renderin
senior tag
én azt birtam hogy amikor elkapott egy szörny és elvitt valahova nem tudom hová de valami kinzóhelyre és ott nagyon durva volt vazze.
levágták a lábát szegény csávonak,6m-es tűvel hadonásztak ott fölöttem,mellkassba vágtak kb 4-szer valamivel.Nagyon COOL volt.

-
Ver1taS
tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Nézz el erre: [link]
-
Ras
tag
hopáá magamnak válszoltam

-
Ras
tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
csak akkor lehet multiplayerben játszani ha eredeti a cd
-
Dying Fetus
tag
csáó!
vki megtudja mondani hlehet vele multiplayerben játszani
-
Ras
tag
én már nem nagyon jáccom ezzel a játékkal unalmas kicsit

-
bLL^
senior tag
Engem egyedül az orbitálisan igénytelen vég idegesített, h 5en körbeállnak és mondjak h good job stb.

-
Blue@X
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Én csak a szörnyeket nyírtam s egy idő múlva egy sem jöt.
Elfogytak vagy csak az én game-m ilyen nem tudom.
-
Integra
titán
válasz
HDR renderin
üzenetére
nálam is detto ez volt..

csak mikor rájöttem hogy fel tudok menni az emeletre akkor kezdtem el lőni a pajzsot és utána egy pár fekete lyuk skuló, oszt jónapot, érdekes módon miután rájöttem 3 perc alatt végeztem
-
Integra
titán
nah végre kinyírtam a nexust hetekig rá se néztem a játékra, most fél óra vérizzadás után megvolt..
mire rájöttem hogy én is használhatom az emeletre a teleportot.....
onnantól egy fokkal könnyebben ment, bár addigra kinyírtam már lent szinte mindenkit.
-
Ras
tag
f@sz@ vagy -
HDR renderin
senior tag
hy!
én azt vettem észre hogy jönnek kb 20000000ezren.
megöltem egyet akkor jött a másik.
És igy ment egész végig.
KB.kinyirtam már 300szörnyet erre akkor is jöttek még hát mondom ilyen nincs.mikor fogynak már el ezek.
mondom kinyirom azt az agyat és kész.
Amikor kinyirtam az agyat akkor minden szörny kámpec!!!!!

-
Ras
tag
sikerült???
-
Blue@X
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Ez a legegyszerübb szerintem

-
Blue@X
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Én kinyirtam az összes szörnyet s mikor elfogytak akkor az agyat is likvidáltam.

-
Ras
tag
figyi az a lényeg az agynál hogy, a felettelévő töltetet kell szétlőni hogy ha nem lötted úgy szét hogy meghalt volna az agynak feltöltődik az élete és keszheted előröl
-
HDR renderin
senior tag
hello!
nem tudja hogy a Quake 4-ben lévő utolsó pálya szerintem mert ki kell nyirni egy olyat hogy, egy agy van pajzsba zárva és üldöznek a szörnyek.
van egy ajtó amin bementem és ott már nem enged ki mert először sztem ki kell nyiffantani azt az agyat.
De az a baj hogy nem tuidom hogy hová kell lőnni.
ha valaki esetleg végigvitte akkor tőle kérném hogy legyen szíves egy kicsikét segiteni.
és THS!!!!!

-
Blue@X
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Nem hiszem de nem lehet tudni

-
rlph
tag
mert nem eredeti
-
rlph
tag
Itt egy cd kulcs ha vkinek kell:9TFP-TXCG-XFMM-XXR9-9DGT
csak akor működik ha ki van húzva a net működik ezt már leírtam
-
rlph
tag
Heló mindnkinek!
figyi nekem a játék csak úgy indul el ha kihúzom a netet mer amikor belépünk a játékba és kéri a cd kulcsot ,akkor küld egy jelet a honlapra és ez igazolja hogy eredeti-e a cd vagy másolt. Ha nem eredeti akkor hiába írod be a cd kulcsot nem fogja elindítani a játékot.
-
Blue@X
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
e-mailben a mail címedre (kabocaminator007@freemail.hu)
-
Blue@X
senior tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Küldtem neked fájlt amivel nem kell cd-kulcs
-
HDR renderin
senior tag
ha valaki már nem birkozik meg a Quake 4 harcosaival akkor itt egy pár Cheats:
ctrl+alt+~ nyomd meg és kijön egy konzol:
GOD - isten mod
NOTARGET - láthatatlanság
GIVE ALL - öszzes fegyver és sok lőszer
GIVE AMMO - max. lőszer
KILLMONSTER - összes szörny elpusztitása
de amugy a kodokat szerintem ismeritek a DOOM 3-bol
ott is ugyan igy kell csinálni.
jó szorakozást kivánok!!!!

-
HDR renderin
senior tag
hali mindenkinek!!
azt szeretném kérdezni hogy valaki tudna mondani egy olyan oldalt amiről lehet CD-kulcsot változtatni mert nekem amikor elinditom a játékot akkor kéri a CD-key-t.
oda kellene nekem egy ilyen.
Please help!!!!!

-
Blue@X
senior tag
Nem tudja valaki hogy lehet úgy multiplayerben játszani hogy ne kérje a cd-kulcsot?
Van valami progi hozzá hogy neten lehesen emberek ellen nyomni? -
Blackdeath
aktív tag
nah, megcsináltam végig!

-
pentiumbt
csendes tag
Én majdnem kijátszottam a játékot de az utolso pályán elakadtam.Szerintem nagyon jól sikerült ez a játék. Most tényleg kitett magáért az ID SOFTWARES!!

-
Blackdeath
aktív tag
naon zsír ez a game, és abszolút guszta!

már a Recomposition Center-nél tartok, nem könnyű, egyre nehezebb a game.
amúgy a Fraps-szel átlag 55-58 fps-t mértem játék közben (1024*768, HQ). -
bLL^
senior tag
UP! Senki se tud segíteni?
-
bLL^
senior tag
Hi!
Ha vki még ránéz erre a topicra akkor plz help me! Újra feltettem a q4et a gépre és amikor indítanám 1sec-re szürke háttér majd fekete és visszadob asztalra. 84.21-es driver van fennt amivel eddig tökéletesen ment, csak most xp újrarakás után csinálja ezt.
-
hi!
Nah végre fent van a gépemen a kicsike...
Neten hogy tudok gamelni vele?
Be megyek multiba, de nem talál semmi servert
Lehet azért mert a punkbustert azt nem telepitettem fel vele egyutt?
Valaki help please már nagyon probalnam neten,... -
NorDezs
senior tag
Hogyan lehet a játékban engedélyezni, hogy kijasználja a kétmagos procikat?
-
->Raizen<-
veterán
Hy mindenkinek! Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban. Kb a 4. betöltésig nem csinál kihagyást amikor ajtó nyílik vagy amikor jönnek az ellenfelek. De aztán már zavaró
hogy kihagyást csinál elég sok helyt!
Mi lehet a probléma? A windows xp sp2 fel van rakva. az 1.2-es patch fent van a játékhoz. A gépem adatai: AMD Athlon 64 3000+ 2x512 MB Infineon Dual Channel üzemmódban. A vga egy Inno3d Geforce 6600 GT AGP. Nem HSI hibás minden rendben van vele! Az alaplap egy MSI K8N NEO2 FX 250 GB.
Az összes driver a legfrissebb ami kell a géphez! Lehetséges az hogy a vga felmelegszik?
A hűtő gyárilag aluminium ami rajta van és alapállapotban 46 fokos.
A gép egyépként nincs tuningolva! A procin egy Zalman CPNS7000B-CU van ami nagyon jól hűti 32 fokos terheletlenül! Ötleteiteket türelmetlenül várom
-
Lord Zero
addikt
válasz
Kraptor
üzenetére
kicsit kevésbé van sötét, kicsit többet lehet látni, lámpa külön nincs, pisztolyon és machinegunon van, tehát kicsit jobban van megoldva, ajtók itt is vannak és szörnyek itt is lesznek, talán kicsit kevesebb az ajtó és kicsit több a nem-ajtó
összességében - a te szempontjaid alapján - neked egy kicsit jobban tetszene, mint a d3 -
Kraptor
őstag
Ami nem tetszett D3ban. Nagyon sötét volt és nem lehetett túl sokat látni, lémpa az nagyon bénán volt megoldva(tudom volt erre mod), szörnyek támadásai elég kiszámíthatóak voltak, ajtó van tuti störny is lesz. Igazábol ezek azok amik nem igazán tetszettek D3ban. Ezek Q4ben megtalálhatóak?
-
Lord Zero
addikt
válasz
Kraptor
üzenetére
hol az a mérce, ami szerint ezt a kérdést obiektíven meg lehetne válaszolni?
nekem határozottan jobban tetszett, mint a doom3 (ezt úgy is mondhatnám, h a d3 kurvára nem teszett, a q4 meg igen), mind grafikailag (nem a motorkülönbségre gondolok, hanem arra, h egyszerűen többet lehet látni a játékból
), mind hangulatilag
persze, meditálni ebben sem kell
szerk. anno a quake és quake2 nekem cirka negyvenháromszor megvolt (ahh, jó kis s3 vgak), szóval lehet, h ez is predesztinált arra, h ez a game tetsszen
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Mennyivel jobb mint a D3? Nekem D3 naon nem jött be, gondolom akkor ez se fog?
-
Cicero
őstag
Hello. Elnézést hogyha már felmerült a kérdés, és válasz is született, de az érdekelne, hogy a Quake 4-ben (vagy azon kívül más progival) hogy lehet beállítani, hogy ne 60hz-en frissítsen a monitor, hanem normálisan 85; 100hz-en? Köszönöm

-
PiggY
csendes tag
Q4 multiplayer nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, de a single player sem semmi

-
Brae
őstag
Kijött már ehhez valami normális versenymod? OSP?
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
áááá, már nincsen türelmem hozzá, gondolom még ezen túl a macron van hátra és vége, de alig akarózik már vele játszani, szörnyű ahogy beletudok unni az összes játékba pikk pakk

egyedül source marad mindig a gépen -
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
de ez a buzi töltődik mindig
-
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
és ezt a pókizét hogy köll szétlőni?!
-
magi20
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
gyerekek nyomjátok már végig...könyörgöm..-)))))))
-
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
nem egy póklábú izét szedsz miszlikre itt?
mert ez még nem a macron, szóval lesz itt majd főellen.
egyenlőre én is ezzel a pókkal gürcölök -
Integra
titán
válasz
oettinger01
üzenetére
jaja, 3 torony már finished
és végre túljutottam a liften is
igen, még valszeg a mag elején járok, majd vasárnap talán tudom folytatni
valszeg nagy szívás lesz, én a negyedik erősségen nyomom, az ötöst nem vállaltam be, mert valszeg hülyét kaptam volna. bár gyanítom hogy a különbség annyi lett volna, hogy kevesebb a lövedék meg a pajzs
[Szerkesztve] -
oettinger01
őstag
válasz
Integra
üzenetére
te már átmentél a magba? a 3 tornyot bekapcsoltad?
szerintem te a magos rész első részét nyomod ahogy beérkezik a lift és kinyílik az ajtó akkor jön a pajzsos buzi meg a haverjai. az kicsit engem is marasztalt mire megcsináltam de hamarosan sokkal nagyobb szívás lesz majd 1 teremben. majd meglátod![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
van amikor lemegy 30ra, mien gép kell ahoz hogy 100küröli fpsem legyen?, és hogyan lehet kikapcsolnai a 60fps korlátot 

De kifizetődő vigyázni rájuk, mer így nem kell fosni, hogy alacsony az élet meg a pajzsszint, egy kalad után, mer a haverok feltöltik
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyik résznél, mikor ilyen lépcső van, meg jönnek az ember-stroggok, és robbanós hordókat gurítanak le a lépcsőn, akkor ha nem lőttem ki, még út közben a hordót, akkor leérve és felrobbanva, mindkét emberemet kinyírta.