- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Én pl a SP rész miatt várom. Tény, hogy a Quake2 ma már nem számíthatna egy kiemelkedő FPS-nek, de a maga idejében még nem volt akkora dömping, én a Half-Life helyett inkább erre szavaztam. Az IGN egy idióta, mind egy szálig. Egy Quake-nek, Doom-nak ne róják már fel, hogy az ellen ész nélkül jön előre... a Doom-ban sem kifogásoltam ezt. Ez a két játék mindig is az önfeledt lövöldözésről szólt, aki taktikázni akar, meg MI-t látni, az játszon valami mással. Esetleg meg lehet próbálni legmagasabb nehézségi fokozaton
. Egy Quake-ben én nem irodákat akarok átkutatni, hanem kézbe venni a shotgunt (kedvenc fegyverem minden FPS-ben), és irtani az ellent, jól elkenni a szájuk szélit.
Viszont lesznek benne hatalmas szüörnyek, nagy puskák, egy jó kis délutáni lövöldözéshez mi más kell még? A Doom3 is jó lehetett volna, ha a félresikerült horrorforma helyett a klasszikus játékmenetet viszi tovább, és az ember nyakába nem egy imp esik, hanem 10, mint a nagy elődökben. Alulmarad a CoD2-vel, F.E.A.R.-rel szemben? Nem is egy kategória.
Hogy megéri-e az árát, az természetesen csak akkor derül ki, ha már ki tudtuk próbálni. De ha nekem bejön az egyszemélyes rész játékmenete, a sima kiadás egészbiztosan megéri, a Quake2-vel is játszogatok mind a mai napig, a Quake1-el is, pedig nem mai csirkék már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Egy Quake-ben én nem irodákat akarok átkutatni, hanem kézbe venni a shotgunt (kedvenc fegyverem minden FPS-ben), és irtani az ellent, jól elkenni a szájuk szélit.