Új hozzászólás Aktív témák

• Dilikutya

félisten

válasz Alkarcsont #780 üzenetére

Én pl a SP rész miatt várom. Tény, hogy a Quake2 ma már nem számíthatna egy kiemelkedő FPS-nek, de a maga idejében még nem volt akkora dömping, én a Half-Life helyett inkább erre szavaztam. Az IGN egy idióta, mind egy szálig. Egy Quake-nek, Doom-nak ne róják már fel, hogy az ellen ész nélkül jön előre... a Doom-ban sem kifogásoltam ezt. Ez a két játék mindig is az önfeledt lövöldözésről szólt, aki taktikázni akar, meg MI-t látni, az játszon valami mással. Esetleg meg lehet próbálni legmagasabb nehézségi fokozaton:). Egy Quake-ben én nem irodákat akarok átkutatni, hanem kézbe venni a shotgunt (kedvenc fegyverem minden FPS-ben), és irtani az ellent, jól elkenni a szájuk szélit.
    Viszont lesznek benne hatalmas szüörnyek, nagy puskák, egy jó kis délutáni lövöldözéshez mi más kell még? A Doom3 is jó lehetett volna, ha a félresikerült horrorforma helyett a klasszikus játékmenetet viszi tovább, és az ember nyakába nem egy imp esik, hanem 10, mint a nagy elődökben. Alulmarad a CoD2-vel, F.E.A.R.-rel szemben? Nem is egy kategória.
    Hogy megéri-e az árát, az természetesen csak akkor derül ki, ha már ki tudtuk próbálni. De ha nekem bejön az egyszemélyes rész játékmenete, a sima kiadás egészbiztosan megéri, a Quake2-vel is játszogatok mind a mai napig, a Quake1-el is, pedig nem mai csirkék már.

Új hozzászólás Aktív témák