- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[NQD]Jericho
tag
Sztem érdemes azért mégiscsak leszedni. Egyrészt, mert nem túl nagy, másrészt meg azért érdekes. Lehet bőven látni benne azért gamet is.
-
d3rad
tag
Fake, tényleg. De azért az nfo fájlban benne van, hogy kell inditani szervert stb. Most olyat tudnék káromkodni, hogy nem férne ki. Na mind1, jobb is igy, mert már eltettem a pénzem a Q4-re, alig tudom kivárni. Remélem tartják az okt. 31.-i megjelenést.
-
d3rad
tag
Ne szedd le, mert bár kicsit mutatják, ahogy egy 10éves láma ellen nyer 22-0-ra, inkább a két müsorvezetőt mutatják, a játékból alig látszik vmi. És ha csak odairta szivatásból, hogy fake? Volt már ilyen.
-
Dilikutya
félisten
A komment elvileg tegnap este 23:55-kor érkezett.
Más. Fatal1ty barátunk már tolja a Q4-et: Bővebben: link. Valaki szedje már le, ha nem kézikamerás videó, akkor utána én is
-
d3rad
tag
Mikor még reggel néztem, semmi komment nem volt.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Remélem mindenki jól letöltötte már. A kommenteket pedig remélem senki sem olvasta el
És remélem most mindenki tudja már, hogy néha nem árt olvasni, és nem csak örülni a torrent linkeknek, mint majom a farkának ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
d3rad
tag
Utálok ilyet csinálni, de nem birom megállni.
csekk disz: http://torrentreactor.net/view.php?id=5164139 -
overclk
tag
Lehet félreérthető voltam: a heti 4 - 5 x 1 óra játék a klánban maradás alapfeltételei közé tartozik
A klán magja jelenleg is jóval többet nyomja Q3-at ennél (kb. 7x 2 - 6 óra). Q4 WCG -re egy heti 7x 8 óra kinéz
Természetesen nem lesz kötelező a klánunkban mindenkinek versenyre ''gyúrni'', azok mennek majd akik a legjobbak... Reményeim szerint 1v1 és/vagy 2v2 TDM ben indulunk majd.
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
válasz
LucifeI2
üzenetére
Ne haragudj, h ilyen későn reagálok, de nyaralni voltam.
Csekk disz: Bővebben: link -
overclk
tag
Sziasztok!
Az általam eddig látott videók alapján, a Quake 4 Multiplayer része méltó folytatása lesz a Quake sorozatnak. Magával visz majdnem mindent, ami a Q1 - Q3 -ban jó volt (teleportok, jumppadok, rocketjump, grenadejump, railgun, plasmaclimb, bunny...etc) és természetesen mindez kitűnő grafikával, új modellekkel ,hangulatos pályákkal érkezik.
Barátaimmal eddig Quake 3-as klánt alkottunk (NQD), de a jövőben át szeretnénk teljes mértékben állni Quake 4 -re, aminek több oka is van:
- A Quake 3 már nemzetközi versenyek és egyátalán hazai versenyek szintjén is ''halott'' játéknak számít. Kb. 1/10 része a versenyek száma az akár csak 2 - 3 évvel ezelőttinek. Nincs értelme már ''komolyabb'' szinten játszani ezért..
- Q3 ban irtózatosan sok a 12 - 14 éves kezdő (a scene majd 60%-a), akik rendkívüli módon el tudják rontani a játékot. Ezt nem ecsetelném, mert hosszú elmagyarázni...
- Q3 már ennyi idő elteltével unalmassá vált számunkra, ugyanazok a pályák, ugyanazok a modellek, fegyverek etc...
Jelenleg készül már a klánunk Quake 4 es hompédzse. Amikor kijön a játék saját szerverünk is lesz. Fel szeretnénk készülni úgy, Quake 4 -ben, hogy pl. WCG-n megáljuk a helyünket és jó eséllyel induljunk.
Jelenleg sajnos 8 tagból alig 3 - 4 emberünk maradt ezért szeretnénk találni olyan intelligens, jófej játékosokat, akikkel MSN-en tartható a kapcsolat, redszeresen jönnének játszani (kb. het 4 - 5x 1 óra) és akiknek lenne kedve ''versenyszintre'' feltornászni magát.
Akiket esetleg érdekelne a dolog adataimnál lévő elérhetőségeim valamelyikén keressen meg
GL&HF -
Dilikutya
félisten
Hivatalos Q4 videó a Quakecon-ról: Bővebben: link. Álmodtam, vagy jól emlékszem, hogy a Quakecon-ra valaki demót ígért?
-
LucifeI2
őstag
egy kicsit mintha lassab lenne mint a q3 vagy rosszul látom?
jah amúgy www.gamestar.hu ott van két multiplayerese videó. -
Frigo
őstag
Képek az új Enemy Territoryból:
Bővebben: link
hát igen, beindult a QuakeCon -
d3rad
tag
Már elérhető a Quake 2 Lost Marine demója!
http://doom3.filefront.com/file/Quake_II_Lost_Marine;45901#Download -
Frigo
őstag
Egész jó minőségű kandikamerás felvételek a Q4 multijából:
Bővebben: link -
Hé!
http://www.quakecon.org/video.php#
Még ~4 óra az adásig? Lehet Winamppal nézni?
-
Dilikutya
félisten
Egy kis témába vágás:
Új képek: Bővebben: link
És egy friss info: Bővebben: link. Nem árulom el, mi áll benne, olvassa el mindenki maga. -
Dilikutya
félisten
Jó, de a railgun minden esetben szétkente az ellent, úgy emlékszem, nem volt annyi power-up, ami megvédte volna attól
A gránátot, rakétavetőt túl lehetett élni, a shotgun pedig közelről is csak simán halálos lehetett, de az agyaddal nem tapétázta ki a falat
Nem úgy a Q2-ben, ahol öröm shotgunnal strogg kiskatonákra vadászni
-
overclk
tag
Doom 3 multija valóban csak ''jelképes'' rész volt a játékban, azért hogy elmondhassák: ''Van multi része''.
1,5 éve tolom Q3-at neten és nagyon kedvelem töretlenül... A Q4 egy másik világ lesz. Halovány angol tudásommal sikerült kihámozni a színvonalasabb Q4 oldalakból, hogy a sok ''rémhír'' ellenére, amit az elmúlt 1 évben lehetett hallani Q4-ről igenis a Q3-ban kedvelt dolgok jelentős részét örökölni fogja, remélhetőleg még kitűnőbb játék fizika, grafika és jól játszható hangulatos pályák mellett...
..Itt van példának a per pixel alapú sebzés, ami a Doom 3 engine képessége, és természetesen Q4-ben is benne lesz. Ez már önmagában ígéretes, mert Q3-ban tökmindegy hol lövöd meg railgunnal az enemy-t ugyanúgy sebződik. -
overclk
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
''QuakeCon 2k5, Quake IV demo and John Carmack
QuakeCon 2005 August 11-14
John Carmack will be attending QuakeCon 2k5. Also Jon Farhat who directed the visual effects of the DOOM movie- QuakeCon 2005 Program:
- The first public MP demo of Quake IV
- New footage-details on Enemy Territory: Quake Wars
The inaugural tournament will be a ''QUAKE III Arena Ms. QuakeCon Championship'' featuring 64 of the world's best female gamers, they will be competing for $30,000 cash!
QuakeCon
Posted by GRIM on Friday, July 08 @ 14:32:46 CDT ''
GRIM egyike az olyan embereknek akik talán a legtájékozottabbak a témában a fejlesztőkön és a kiadókon kívül sok hírét olvastam. Ha az augusztusi Quakeconon NYILVÁNOS multi demót mutatnak be, azt 1 - 2 hónapon belül kiadják remélem, nagyjából egy időben vagy picit előbb a full verzsönnél. -
overclk
tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Volt idő, amikor GF2 MX400-zal toltam a MOHAA-t. Akkor is észrevettem a különbséget 20 és 40 fps között. Az átlag 25 fps felett filmek esetében nem feltűnő a változás, de játék az más tészta...
Más:
A Q4 multi része az eddigi információim szerint továbbviszi a Q3-ban kedveltebb dolgokat... Megjelenését szeptembertől év végéig terjedő időszakra saccolom. Multi demo szinte biztos hogy legkésőbb ősz közepén lesz. A jobb angolosoknak ajánlom a következő oladalakat:
http://www.quake4realm.com/
http://www.quake4game.net/
http://quake4.filefront.com/
http://www.quake4portal.com/
http://www.quake4.be/
http://quake4.gameprophets.com/news.php
http://q4dev.net/
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
SZVSZ a Q4 valamikor az ősszel érkezik szeptember-október körül ,de nem tartok elképzelhetetlennek egy esetleges augusztus végi Gold bejelentést.

-
Dying Fetus
tag
a 2005 januári gamestar szerint 2005végén jelenik az age of 3 meg a quake 4
a cod ra meg nem emlékszem hogy mire írták pontosan -
HolloW
senior tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
Legyen igazad !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JagdPanther
aktív tag
Quake4 ugy tudtam már 2005 karácsony körül megjelenik.
-
C$iPE$Z
csendes tag
''Itt ugye küldeté lesz mint a doom3-ban? Nem mint a 3-ban! Az csakis azért tetszik, mert NEM olyan nehéz.''
Na, tehát, a kérdésemben a doomról lenne szó, a következő mondatban a quake3-ra gondoltam -
C$iPE$Z
csendes tag
Itt ugye küldeté lesz mint a doom3-ban? Nem mint a 3-ban! Az csakis azért tetszik, mert NEM olyan nehéz.
-
Brae
őstag
Kedves Kvékerek!
Nem tudja vki, h a Quake 4-ben is a Quake 3-hoz hasonlóan a képkockák számától függ a fizika(több fps, nagyobb ugrás), vagy itt már fpsfüggetlen fizika lesz? -
overclk
tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
9800XT / 1GB 400MHz RAM / barton magos XP 3200+ mellett 1280x1024-ben high garfikával nekem elég sok alkalommal visszaesett 20 -25 fps-re, ami számomra igen kellemetlen, harc közben... Gratulálok ahhoz hogy egy ''sima'' 9600-al, 512MB RAM-mal medium garikával 1280-ban Neked ''alig akadt''...
Bírom, hogy több embernek a helyenként KB. 15 -20 fps még jól játszhatónak minősül, igazán irigylem őket -
JagdPanther
aktív tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
látom megint nem tul jó a neted...

[Szerkesztve] -
Dying Fetus
tag
ok nekem megfelel
-
Dying Fetus
tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
ok nekem megfelel
-
JagdPanther
aktív tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
ha meg lesz gáz akkor veszünk egy X2-t meg vmi fasza új generációs(r520, 7800gtx/ultra) karit meg 4 giga ramot és ugy toljuk!

-
Dying Fetus
tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
hát hogy átnem alakított e az nem biztos
de legfejjebb akkor csak medium beállításokkal fogom tolni
(de sztem nem lesz nagy gáz az igényével) -
JagdPanther
aktív tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
a Quake 4 a Doom3 át-nem-alakitott engine-jét fogja használni nem? bár mongyuk az is igaz h a doomban csak a nagy sötétséget meg az itt ott felvillanó fényeket meg szörnyeket kellett megjeleniteni Q4ben meg azért lesznek nagyobb terek is gondolom(az eddigi videók alapján)
-
Dying Fetus
tag
sztem nincs igazad(nem mintha össze akarnék veszni egy ph nagyúrral)
mert pl: a doom3ban is 1280*1024 en medium beállításaokkal ment (alig akadt)
a követekző konfiggal: amd athlon xp 2600+,saphire radeon 9600, 2*256memeória 333mhz en
(semmi nem volt húza)
akkor meg nehogymá ne mennjen rendesen 2800as barcival meg 2*512vel meg 6600gt vel persze itt már minden húzva -
overclk
tag
Szvsz közepes grafikával 1024-ben 1GB memóriával, 6600GT-vel meg egy A64 3200+ -al egy 40 fps meglesz, ami túl soknak nem mondható, de egy alapnak megfelel. Ezt a feltevésem arra alapozom, hogy nemrég egy Leadtek 6600GT-vel (Gyárilag turbózott: 500/1000@550/1120 ) méregettem Doom 3-at (3800+ /1GB 500MHz) és 1024-ben High beállítások mellett megvolt a 70 - 80 fps (timedemo1). Ha erre rászámolom, hogy Q4 kb 30 - 40%-kal erősebb gépet kíván még akkor is bele fog férni a játszható kategóriába. Doom 3 engine Nvidián sokkal jobban is fut
, mint ATI-n. Semmit nem bíztam a véletlenre azért: a 6600GT-m egy Leadtek 6800GT@6800 Ultra-ra cseréltem 
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Háthát, 6600 Gt nem biztos, hogy elég lesz neki, meg szerintem annyi ram se... Várjuk ki a végét!

-
JagdPanther
aktív tag
én csak a képek meg a videó(k) alapján ítélkeztem... persze csak saját szemszögböl és nem hiszem h a CoD2 quake 3 enginnel menne... rá kell nézni...

-
d3rad
tag
Hát ha nem baj, akkor én megkövezlek

Csak rákell nézni, egyébként továbbra is Q3 engine dolgozik a CoD alatt, hiába mondják, hogy saját engine. Természetesen erősen módositott. -
JagdPanther
aktív tag
kövezzetek meg de szvsz a CoD2 szebb lesz....

-
LucifeI2
őstag
Le kell cserélnem a jó öreg 9600Xt-t, meg jöhet az 1G ram
csak pénz kéne hozzá
-
Dying Fetus
tag
nagyon állat lesz ez a játék
többek között ez miatt is lesz 2*512 meg 6600gt -
d3rad
tag
A Doom 3 RoE--t a Nerve készitette, a Quake Wars-t a Splash Damage, a Quake4-et a Raven. Ugyanakkor az id mindegyik projektet nagyon komolyan szemmel tartja. A Q4-nek jóval nagyobb gépigénye lesz, főleg, ha a multira gondolok, ugyanis a Q4-be még nem lett beleépitve a MegaTexturázási rendszer, csak a Quake Wars-ba, márpedig a RoE-nek legalább 30%-kal nagyobb erőforrás igénye volt, mint az alap Doom 3-nak
-
Dilikutya
félisten
Egyet ne felejts el. A Q3 saját, új fejlesztésű engine-t kapott, a Q4 pedig a D3-ét fogja használni. A D3: RE az id munkája volt, ők nem sokat szöszöltek az engine-el, de feltételezem, hogy a Raven-nél hangsúlyt fektetnek majd arra is, hogy a játékosoknak ne kelljen osztott képernyős meccsekre beülniük a paksi erőműbe...

-
overclk
tag
Kíváncsi leszek mekkora gépigénye lesz a játéknak... Ha azt veszem alapul, hogy a Doom 3 első továbbfejlesztett engine-ét használó játék a Doom 3: Resurrection of evil 25 -30%-kal nagyobb gépet kívánt ugyanahhoz az fps-hez a Q4 megint etalon lesz a VGA teszteknél mint annak idején a Q3...
-
Zenty
őstag
Még joh,hogy szaggat wmv-hd:
---Minimal Configuration---
(Play 720p video)
Microsoft Windows XP
Windows Media Player 9 Series
2.4 GHz processor or equivalent
384 MB of RAM
64 MB video card
1024 × 768 screen resolution
16-bit sound card
Speakers
----Optimum Configuration----
(Play 1080p video with 5.1 surround sound)
Microsoft Windows XP
Windows Media Player 9 Series
DirectX 9.0
3.0 GHz processor or equivalent
512 MB of RAM
128 MB video card
1920 × 1440 screen resolution
24-bit 96 kHz multichannel sound card
5.1 surround speaker system -
overclk
tag
RE Quake rajongók
Jó híreim vannak.
A hírem forrása: Bővebben: link
''QuakeCon 2k5, Quake IV demo and John Carmack
QuakeCon 2005 August 11-14
John Carmack will be attending QuakeCon 2k5. Also Jon Farhat who directed the visual effects of the DOOM movie ------------------------------------- QuakeCon 2005 Program: -------------------------------------
The first public MP demo of Quake IV New footage-details on Enemy Territory: Quake Wars
The inaugural tournament will be a ''QUAKE III Arena Ms. QuakeCon Championship'' featuring 64 of the world's best female gamers, they will be competing for $30,000 cash!''
Posted by GRIM on Friday, July 08 @ 14:32:46 CDT (4 reads)
GRIM nagy ''szakértő'' a témában, több nagy Quake 4 honlapot szerkeszt és vezet.
Ha augusztus elején működőképes Q4 demót mutatnak be a QuakeCon keretein belül, akkor szeptemberben vagy októberben lehet túráztatni a gépeket ;) -
overclk
tag
Mélységesen felháborító: Bővebben: link
-
tiv83us
veterán
Vazze ez a video szaggat nem gyengen

-
Dilikutya
félisten
Itt egy ''új'' videó. A leírás szerint igazából nem új, szerintem a legutóbbi, pár perces videó ez, ami miatt meg kell nézni, az a HD felbontás... most töltöm, szerintem szép lesz

Bővebben: link -
Brae
őstag
Bezony, itt van hozzá a cikk:Bővebben: link
-
tiv83us
veterán
Allat!!!
![[kép] [kép]](http://img274.echo.cx/img274/4940/q411sk.jpg)
-
tiv83us
veterán
Hmm, szep kis lapja van! De ez mar nagyon jo jel, hogy van honlapja

Egyebkent szerintem azota semmi info nincs a jatekrol. -
d3rad
tag
Nem olvastam vissza, ezért nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de van már hivatalos oldal: quake4game.com.
Egyelőre hirlevélre lehet jelentkezni+fenn van az E3-as trailer -
Brae
őstag
Mi ez a pangás? Semmi új infó?
-
Frigo
őstag
Asszem ez az!
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És remélem most mindenki tudja már, hogy néha nem árt olvasni, és nem csak örülni a torrent linkeknek, mint majom a farkának