Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
válasz BomiBoogie #2450 üzenetére
Hát ez az, ezen tombolunk már egy jó ideje mi VITA-sok is.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Blaise
veterán
válasz BomiBoogie #2450 üzenetére
Használtan 30ezer körül megkapható, annyiért tökéletes kis cucc.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz BomiBoogie #2454 üzenetére
És ki mondta neked, hogy Nintendora csak Mario játék van? De ez már nagyon off itt, várunk a 3DS topikban ha bővebb infóra vágysz.
A Slime draws near! Command?
-
fahrii
őstag
Elég jutányos ára van most a FIFA14nek, még én is kísértésbe estem.
-
k4rL^
senior tag
válasz BomiBoogie #2448 üzenetére
Nincs rá sok jó cím, terveztem is az eladását mivel alig használtam, de a PS4 Remote Play miatt megtartom, meg a PS+hoz jár minden hónapban játék a Vitára.
Szerintem, ha nem az utazásra kell, hanem 2 helyre mert ingázol ne ezt vegyél, hanem vagy egy gamer laptopot vagy konzolt.
Vannak rá játékok, de az Uncharted és LBP Vita-n kívül nincs olyan, amire azt mondanám, hogy megéri.
-
ilyr
tag
válasz BomiBoogie #2454 üzenetére
Ha a nyugalmat szereted, akkor elvileg készül a Flower Vita verziója (nekem PS3-on nagyon bejött), remélem nem cseszik el...
-
ilyr
tag
válasz BomiBoogie #2463 üzenetére
Most nézem, hogy elvileg múlt héten meg is jelent és Cross-Buy, szóval mivel PS3-ra már megvettem, csak le kell töltenem... Ment is fel a Vita gyorsan a konnektorra...
-
Mrdevil
addikt
Van itt egy ilyen most, akit érdekel:
Sony PS Vita Mega Pack DLC
[link]-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Nathan Sucre
csendes tag
Dungeon Hunter: 29-es Warrior (str48, dex36, end28, en13).
Egyik kéz: Shireburn kard, damage: 67-121
Másik kéz: Thunder Shield, armor: 229A többit nem sorolom most. Szuper game!!!
WRC4: Szép grafika. Nagyon jó az irányítás is. Nem bántam meg, hogy megvettem.
online id: nathan-sucre
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy a ps vita milyen videó fájlokat tud lejátszani, avi-t pl. tudja e kezelni? Még megköszönném, ha privátban valaki írna pár sort tapasztalatáról a vitával kapcsolatban meg hogy mire kell vigyázni stb. Minden jó tanácsot nagyon szívesen vennék. Előre is köszönöm a segítséget.
-
RangerFox
veterán
Szia, privátot most nem tudok írni, de:
Avit csak egy bizonyos számozásút tud kezelni, de pl. sima MP4-et szépen tudja mutatni, nem rossz a képe annak sem.
Igazából nem kell különösebben vigyázni semmivel, nincsen (vagyis nem tudok) típushibája, ha működik a wifi, a kártyaolvasó és nem karcos a kijelzője meg nincsen ütődés rajta akkor nyugodtan meg lehet venni. -
Nincs olyan kártyaolvasó, csak USB kábellel és a Content Manager Assistant programmal tudsz adatot tolni. De azzal igen.
“All nothings are not equal.”
-
Mrdevil
addikt
Tudtommal nincs, fel kell tenni a pc-re egy progit, ( amit fentebb írtak ) rádugni a VITA-t a kábelével, és úgy lehet másolni rá. Ezt ilyen backup dolgokra szokták inkább használni.
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
manu75
aktív tag
Húha ez nekem már kicsit bonyolult, nem vagyok valami nagy szakértő nézzétek el nekem. Esetleg olyat meg lehet oldani ha ps3-ba teszek egy pendrive-ot és a ps3-at összedugom a vitával, gondolom azt lehet akkor a ps3-ról tudok a vitára másolni zenét, filmet ami a pendrive-on van?
-
Praetorianus
aktív tag
Nos, kicsit kezdek elszomorodni. Eddig 2 játékra kattantam rá úgy istenigazából, és egyiket sem lesz esélyem kiplatinázni.
A Dungeon Hunter végén sorozatban kéne kinyírni elvileg 5 bosst, de a negyediknél mindig elvérzek. Max 2-3 alkalommal engedi újra kezdeni, de utána egy üres toronyba dob, ahol nincs ott a főgenya, és nem lehet menni sem előre, sem vissza. Egyetlen lehetőségem a mentés, de amikor visszatöltöm az állást, akkor ismét az első bosstól kell kezdeni a szívást. Apró bug, de kinyírt agyilag.
A Lego Lotr-t meg végigvittem story módban, de a free play-nél az egyik pályán mindig kilép egy hibaüzenettel. Szóval ez sem lesz soha 100%...
Kínomban nekiálltam a Mortalnak -
RangerFox
veterán
válasz Praetorianus #2481 üzenetére
Ez elég érdekes, nekem nincs ilyen problémám..
-
ilyr
tag
Probálkozz a Treasures of Montezuma-val... Abból nekem már csak a 100 órás játék trófea hiányzik...
-
ilyr
tag
Ja meg a Zen Pinball 2-őt probáltad már?
-
Praetorianus
aktív tag
válasz RangerFox #2483 üzenetére
szabo111: A Legós nekem is megoldódott. Bár ugyanúgy kilép egy bizonyos ponton, de az után a pont után már nincs összegyűjtendő cucc, úgyhogy az előző mentésből is meg lesz a 100% (majd egyszer)
ilyr: A flipper nem az én világom, talán ingyen elfogadnám, de pénzt nem áldoznék a dologra. A Montezuma viszont okés, telefonon van is hasonlóm (Bejeweled), de ahhoz nem elég komoly, hogy Vitán is ezt nyúzzam. Pár perces időtöltésekre a telón viszont kiváló.
-
RangerFox
veterán
A killzone mercenary ugye jó játék? Volt róla szó itt a topic-ban amikor megjelent, de azóta lecsendesült a téma.... Amúgy a SONY minden nap feltesz egy játékot mint az adventi kalendáriumban, így minden nap van egy hiperakció PSN-en, amit be lehet szerezni. Ma éppen a rayman legends 4000 FT!!!!
-
xridergabo
csendes tag
Milyen progival tudnám egyszerűen megoldani jó minőségben feliratos filmek konvertálását? mkv a konvertálandó anyag benne angol felirat (ezt szeretném magyarral helyettesíteni) de bármilyen progit próbálok a felirat megjelenése vitán sehogy sem akar összejönni.
-
Nayrobi
őstag
válasz xridergabo #2489 üzenetére
Szerintem feliratos filmeket csak akkor játszik le, ha ráégeted a filmre a feliratot, erre van pár program.
-
Goldwin
aktív tag
Ha lenne Vita-m, erre azonnal lecsapnék!
-
Goldwin
aktív tag
-
fahrii
őstag
Persona 4 Golden most akciós a gamestar advent alkalmából, 8000 Ft.
Lehet be fogok csábulniVárni akartam PSN leárazást, de szerintem ott se lenne sokkal olcsóbb és ezt legalább még el is tudom cserélni, ha megunom. Csak attól rettegek, hogy bekerül plusba.
-
-
RangerFox
veterán
Igen, tudom de ne így gondolj rá, hanem úgy, hogy megvettél egy isten király játékot, sok boldog órát töltöttél vele, kiplatináztad, és utána bekerült a +-ba, a játékot eladtad és tovább játszhattál vele. Ezzel a hozzáállással viszont csak magadat rágod, és majd ha visszagondolsz erre, akkor meg azért leszel mérges magadra, mert nem vetted meg. A persona 4 pedig olyan játék szerintem, ami megéri a pénzét most úgy is itt lesz a karácsony, adj magadra egy keveset és vedd meg szerintem, bár te tudod!
-
Nathan Sucre
csendes tag
Skacok, elég homályos pár dolog, segítsetek nekem:
1. Ha haverom használtan vesz egy Fifa 13 játékot, akkor tudok vele játszani egymás ellen???
2. Tudna játszani mondjuk az én Mortal kombat játékommal az ő vitájában?? Mi változna?
3. Az olyan játékokat, amiket felmásoltam a pcmre, azokat rá lehet másolni az ő vitájára is, tudna velük játszani??online id: nathan-sucre
-
RangerFox
veterán
válasz Nathan Sucre #2498 üzenetére
nem nem igen (elméletileg) ha nem dobozos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Microsoft Excel topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest