Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1657) .LnB válasza AxBattler (#1654) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Örülök, hogy áthoztad ide a témát. Lenne is mondandóm hozzád, és még pár fórumtársunkhoz.

Tegnap, egészen estig ment a témával kapcsolatos megbeszélés a háttérben, az érintettek között. Ezért egy ponton én se írtam a témával kapcsolatban nyilvánosan, amíg meg nem beszéltünk mindent.

Most viszont, hogy a témát mi lezártnak tekintjük, nem hagyom szó nélkül amit tegnap leműveltél. Azt szeretném leszögezni, hogy nem bizonyosodott be az igazam. És az ellenkezője sem. De...

Nagyon sajnálom, sőt a 11 évem alatt talán most sajnálom a legjobban, hogy figyelembe kell vennem a személyeskedés elkerülését. Bár megtehetném, hogy privátban írom ki magamból ezt, de az igazi az lenne, ha itt szedhetném darabokra amit te a fejemhez vágtál tegnap. Hazugságok, amit ráadásul utólag még értetlenkedéssel is próbáltál palástolni. Vádaskodás. És még folyamatosan folytattad is, amikor már nem is reagáltam rá. Minden áron dobáltad rám a mocskot. De minek? Neked ez miért volt fontos?

Neked és bulikavagyok-nak szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy moderátorok, házigazdák követték a dolgot a másik topikba. Nem lett törölve semmi, nem történt moderáció. Én se kaptam semmit. Egy teljesen normális hangvételű beszélgetés során lett átbeszélve a dolog. Sőt én felvetettem azt is, hogy akkor legyen törölve az egész. Úgy, hogy azért legyen jelezve, hogy a törlés közös megegyezés alapján történt. Nem pedig azért, mert "elhallgattattak" engem. Nem lett, nem lesz.
Ti még is próbáltátok bizonygatni az elképzeléseteket. Tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy ha valóban igazatok lett volna?! Akkor még itt lennék? A kommentek ott lennének? Nem történt volna esetleg feljelentés az ügyben?

S e t h
Hozzád lenne a legtöbb mondandóm. Mert a többiek legalább egyenesek voltak. És nehogy azt hidd, hogy amit nem látok, azt nem tudom.
Annyit szeretnék csak neked mondani, hogy tegnap bizonyosodott be számomra, hogy Ulthanito-nak teljesen igaza volt veled kapcsolatban. :(((

Semmilyen válaszra nem fogok reagálni a témával kapcsolatban a továbbiakban.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.