- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Taxival van fast travel csak pénzbe kerül. Szerintem nagyon egyhangú az egész játék. Nem tudom hol jársz, lehet spoiler lesz, az erőd ostromáig nagyon tetszett, utána viszont beleuntam. Aztán a vége és a lezárás megint jó volt. Spoiler vége.
Minden küldetés ugyanaz volt, menj oda, lődd le őket, gyere vissza. Ha kicsit is sötét volt semmit nem lehetett látni, az erdőben ez nagyon zavaró volt.A legjobban az tetszett, ha csak lovagoltam a sivatagban.
Ha lesz folytatás remélem a McCarthy könyvek hangulatát fogja inkább hozni. Sötét, brutális barbár vadnyugat.
Beyond Good and Evil-t nagyon szerettem PC-n, elgondolkoztam rajta PS-re is, de inkább kihagytam. Ott van a polcon, ha kell játszom vele gépen. Mostani laptopom már jóval erősebb mint amilyen konfigon régen használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest