Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #67296 üzenetére
Next-genen-en én tudnék válogatni, de drágák a játékárak. Így kicsit inkább visszafogom magam, plussz által felhalmozódott címekből még mindig bőséggel van, annak ellenére, hogy már lassan egy éve számomra érdekes játékot nem nagyon
kaptam "ingyen" PS3-ra.
Ha ezeknek a végére érek, utána remélhetőleg emberibb áron lehet majd játékot is kapni, új sony gépre.
Ami nekem még hátra van ezen a generáción:
BioShock Infinite
Borderlands 2
Diablo III
Enemy Front
Ico
Oddworld: New 'n' Tasty!
Okami HD
Ratchet & Clank: 1.-2.-3.
Remember Me
Shadow of the Colossus
Sly Cooper: Thieves in Time
The Last of UsSata 2, 3 egyaránt jó (visszafele kompatibilis) sebességet nem befolyásolja (HDD-k esetén ez sokkal inkább marketing, mintsem befolyásoló tényező).
Ahogy mondottam bármely legalább 3 évvel rendelkező 2,5" SATA HDD megfelel, melegedés szempont lehet, erről mondjuk megoszlanak a vélemények itt. Ha tutira akarsz menni, akkor átfáradsz: Milyen merevlemezt vegyek? topic-ba, és megkérdezed mely 2,5" SATA HDD leghűvösebb, amire lehetőleg "sok" garancia van.
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat és a segítséget!
Azért még lenne kérdésem!
SATA vagy II. vagy III. érdemes venni?
Ha jól értelmezem akár 500 Gb-et is vehetek nem lesz semmi gond?
Seagate, Toshiba, Hitachi márkákat nézegetem, de dönteni....... -
törölt tag
Nem ajánlgatom én senkinek
Nem tetszik ez a konzolgeneráció, de ha már valamit vennék akkor PS4-et. Viszont ha megdobnának egy Xbox-szal, nem adnám el egyből. Bár jobban belegondolva lehet mégis.
Eddig egyik konzol se mutatott olyan nagy exkluzív címet ami miatt elfogott a must have érzés. UC4 persze tetszik, de valahogy nem fogott meg eddig. Meg a nextgen grafika se tetszik, megint az van hogy attól szép meg next gen, hogy csillog mintha olajjal kenték volna be. Az arcok meg olyan ráncosak mintha mindenki 70 éves lenne, szegény Drake feje is milyen már
Emberibbek voltak az arcok a régebbi játékokban szerintem.
Winchester témához: én abszolút Western Digital párti vagyok, van vagy 8 éves a külső merevlemezem, bár nem hajtottam szét, de még tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
Petreszku #67291 üzenetére
Szia!
Hallgass ràm és wd black-et vegyél,500-750gb-os màr bőven jò.
Ez az egyik legjobb winchester a ps3-ba. ;-)Szerk.: Nézhetsz a vateràn is.Ha adnak egy ùj gépre minimum 6hònap garanciàt màr jò vagy.
Árpi: Nagyon korrekt íràs!!!!
Nem hiàba vagy te a topikgazda. ;-)[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz
Petreszku #67291 üzenetére
HDD-csere előtt minden fontos játékmentést helyezz biztonságba!
Téma összegfoglaló-t bemásolom neked:
A gép belsejében egy teljesen szabványos 2,5”-os SATA merevlemez kapott helyet, melynek cseréjét akár magunk is elvégezhetjük. Gyárilag 5400 fordulatszámú merevlemezzel szerelik a játékkonzolokat, bővítés során ha szempont a sebesség, érdemes lehet 7200rpm HDD-t, SSHD-t, vagy esetleg SSD meghajtót választani. A csere lépéseiről DM-Fan fórumtárs készített egy leírást, melyet itt olvashattok.
Válassz ki egy Notebook (2,5") SATA HDD-t, lehetőleg minél több garanciával mert ennyi a lényeg, (3 év jónak számít).
Kell egy Pendrive, ezt formázni kell fat32-re.
Hivatalos oldalról letöltöd az aktuális firmware-t.
Létrehozol két mappát az alábbiak szerint:
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni HDD csere ügyében.
Van egy FAT, 80 Gb-os gépem, tudom régi, nem érdemes vele foglalkozni, de én még is ezt teszem. A szívemhez nőt az elmúlt jó pár évben.
Ebbe a gépbe szeretnék HDD-t cserélni, van aki kicseréli, de nekem kéne beszerezni.
Ehhez viszont teljesen sügér vagyok, itt jöttök ti a képbe.
Milyet vegyek és hol érdemes venni (Budapesten)?
Ha lehet pontos márka nevet, típust kérek amivel a boltba csak bemegyek és kérem.
Valami pluszban még kell vagy csak a HDD?
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget! -
-
-
válasz
#42308056 #67283 üzenetére
Zömében exkluzív japán anyagok. Amik majd jönnek.
Box exkluzívok kicsit sem mozgattak soha.
Meg különben is SONY. Már a hetedgen sem volt kérdés, a kezdetektől fogva. 5453452-tal több játék, ami érdekel is, BD >>>> DVD, megbízhatóság, bővíthetőség, XMB >>>> Dashboard + ott még ingyen online multi. Szépen követem majd a vonalat. ALL HAIL JAPAN.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
-
Elims
veterán
válasz
#42308056 #67264 üzenetére
Azért ez nem kicsit komoly!!! :-)))
James pàr hònapja nagyvonalakban ecsetelte,hogy kb. milyen szintű a last of us-t platinàzni... Le a kalappal!!Nagyon szép volt Wlac!!! :-)
Fausto: Pont ma gondoltam rà,hogy ràd kérdezek a whatch dogs-ot illetően. :-))) (komolyan)
Írtuk màr,hogy "milyen". Én nem szenvedtem vele tovàbb."...arra leszek kíváncsi, hogy vajon végig fogom-e vinni."
Erre én is nagyon kívàncsi leszek. :-)) Végig viszed-e?? :-))
Own fate: "Hogy egy PS4-et vegyek."
:-DDDD
Ha màr szòba került a Shenmue,miért a 3-mal kezdik???Van annyi remastered+àtdolgozàs+stb. egy Shenmue 1-2-t miért nem hoztak össze ps3-ra? :-((
-
OFF topik, de so cool.
-
Bogyi007
veterán
A tavaly májusi villámcsapás után amikor gallyra ment a Slim 320-as gépem is, lehet hogy vennem kellett volna egy Ps4-et...
Akkor már megvolt az Uncharted trilógia, a Heavy Rain, a Beyond az összes Gow és a Last of Us is csak javukat nem kezdtem még el kijátszani és nem akartam hogy füstbe menjenek. (A biztosító mindent állt és a Slim gép gyári árát adta oda így csak a Ps3 árára adtak 80e -et.
Ha akkor tudtam volna hogy ilyen HD hullám jön ezen címekről akkor eladtam volna a játékokat és irány a Ps4.
De most sem rossz azért így, mert van egy nagyon szép FULLOS Kollekcióm. Konzollal, joyokkal, kormánnyal, Move pakkal.
Csak azért elgondolkozok azon hogy másképp is lehetett volna.....
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
fausto
addikt
Most, hogy egy páran megvettük a múlt hét pénteki akcióban: mit gondoltok a Watch Dogs-ról? Egy pár órát játszottam vele, de egyelőre nem vagyok lenyűgözve. A grafika nem olyan csúnya, mint amire számítottam, bár vezetés közben elég lassan rajzolódnak ki a textúrák. Viszont a vezetés nagyon gáz, csúsznak, pattognak a kocsik, mintha dodgem-ekkel mennék. Ráadásul szerintem a hitbox (ha így hívják) is el lett méretezve, mert 1-2 szituban kb. ráolvadok a másik kocsira, érzem, hogy fent kellett volna akadnom rajta, de mégsem.
A sztori eddig nem nagyon köt le, nem is nagyon haladtam a kampánnyal, inkább csak a mellékküldetéseket csinálgattam.
A gameplay egyébként nem rossz, elvagyok ezzel a hack-elgetéssel. Kicsit kaotikus a játéktér a sok infóval
Az már nem kérdés, hogy megtartom-e (mert tuti, hogy nem), inkább arra leszek kíváncsi, hogy vajon végig fogom-e vinni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#42308056 #67260 üzenetére
Nem jellemző.
Easy-t már csak elvből sem indítottam soha (még a '90-es években sem, pedig akkor még nagyon mást jelentett, mint manapság). Konzolon általában Normal-lal kezdek, a rend kedvéért (meg a szájbarakott kontroller <3 miatt), de mindig hamar rájövök, hogy hülyeség volt. : DPC-n meg csak hard vagy felette - 2000 utáni FPS-ben úgy sem igazán szokott kihívás lenni. Quake III Arena bár '99-es, de attól még egyenesen börleszkfilmbe illő a Nightmare bot, mint olyan : D - bár ott nincs is szó szerinti kampány. Build Engine-es játékok tudnak szivatósak lenni hard / hard+ -on.
[ Szerkesztve ]
-
Ja, The Last of Us. Sajnos a játék nem 100%-os így sem, de az alapgame-re megadta a platinát. A 100% azért esik ki, mert elég kemény feltételekkel kell teljesíteni a DLC-s multis pályákat, de játékot sem nagyon találni. Van, hogy 4-5 perc keresés után bedob egy már folyó küzdelembe, de amúgy halott a játék online DLC része.
-
-
-
Elims
veterán
válasz
Tegla80 #67238 üzenetére
"...vhs- keszulekuk.."
:-DDDD
Hidd el,nagyon sokan veszik azt a vhs gépet "kazettàkkal",cakk-pakk.
"Hat nemtom,de nekem megy....."
Kizàrt. :-) Esetleg ùgy,hogy az osztràk minimàlbért kapod itthon.Vagy..jaaa,megvan!! :-DDD
Neked persze,hogy megy,azt írtad benzinkutas vagy,így O.K. Minimàlbér a fizetés+majdnem ugyanannyi jattot kapsz! :-))))"...nevrevenni ,osszekoltozni es droidot csinalni nekik,nah azt nem szabad."
Ezt most így én vhogy nem teljesen hiszem el neked. :-) És ebben majdnem annyira vagyok biztos mint a winchester-ben. :-))
Ha lenne olyan nő,100%,hogy ilyen sorrendben csinàlnàd a dolgokat. 1000%. ;-))Own fate: "Vagy azt a fajtát, amit a Blikkben lehet olvasni."
:-DDDDDDDDD
Wlac: Nanà,én sem tekerném olyanra a gépem..
Hvégén ha lesz időm megbontom és pasztàzom a gépet.Kívàncsi leszek,hogy meddig tart. :-/
-
-
-
james001
veterán
-
Megvan a harmadik ok a Final Fantasy XV és a Fallout 4 után, amiért kell majd egy PS4; DOOM - még ha percenként 60x is fog felbaszni a kontroller. )
Az a láncfűrész.. yumm-yumm.
-
james001
veterán
Na ahhoz képest Borderlands-ben egész gyorsan haladok az 50-es szint felé
Árpi! Neked amúgy platina a játék? Lehet hétvégén kéne a segítséged majd coop-ban ha ráérsz -
Tegla80
addikt
válasz
perge666 #67245 üzenetére
Ez igy van es teljesen jol latod,jatszani szabad veluk is....
-viszont nevrevenni ,osszekoltozni es droidot csinalni nekik,nah azt nem szabad.....
(mert akkor jon a rabszolgasors,nelkulozes es nincs jatek.....sem a gepen,sem az asszonyallaton.....latom a baratokon/haverokon teli vannak "szabadon vallasztott csaladi programokkal" es boldogok)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Tegla80
addikt
válasz
Synthwave #67239 üzenetére
Hat nemtom,de nekem megy.....
Igaz,reszletre vettem/veszem mindenem,de igy +van es tudom hasznalni......kifizetni meg igy siman kitudok mindent aprankent. A PS4 em is igy vettem,0% befizetovel 3ho halasztott fizetessel....
(fix asszonyalat es hozza tartozo droid nincs es nem is kell...mozi,mukorom,allatkert es az ilyen hobbik finanszirozas nem az En vilagom. Azt +hagyom nektek)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Tegla80 #67238 üzenetére
Magyarországon nem nagy kunszt minimálbéren megvenni két 100+ ezres konzolt (meg nyilván hozzá TV is kell, meg játékok)? Bitch please.
Minimálbéren enni tudsz (igen megválogatva, hogy mit veszel), meg TALÁN kifizeted az összes számládat. Oszt annyi. Ha meg nagyobb családi házban laksz, csak a gázszámla majdnem annyi, mint a minimálbér - főleg télen.
Hol élsz te?
-
Tegla80
addikt
Csak vergodik az m$ es mar szinte mindent iger/enged,h fogyjon a vhs-keszulekuk....
amugy meg nem nagy kaland tobb konzolt +venni/fentartani meg minimalberen sem...(kulfoldi berekbol meg ..... )
Szoval nalam ez nem lenne huzo dolog,ahogy a psnow sem mozgat meg.....ha jatszanak valamivel akkor bekapcsolom eredetiben. (Mint Te is.)
Plusz ha minden gepet dobozosan szepen megoriz az ember,idovel sokat is erhet..... (retro topic ,ha kovetitek tudjatok....)
En tovabbra is azt vallom,h ezt a generaciot benezte/elbukta az m$ es csak futnak a piac/penzuk es a ps4 utan.[ Szerkesztve ]
-
-
Elims
veterán
Profi esztergályosok csinálják,nem vmi lom emberek. ;-)
Karak: Nem olyan mértékű kopásra gondolok mint mondjuk egy 10b-s ceruza folyamatos rajzoláskor. :-))
Dilipok: "Meg kulonben is, ki az, aki nem tudja mivel ugrunk a GOW-ban
"
:-DDD
Évek óta ezt "hiszem",mégegyszer írom,nem amatőr barkácsolók mondták ezt.
Én hiszek nekik.De,hogy lényeg is legyen a témában.. Mi lehet EZ???
Diablo 3-ban.Én nem akartam senkinek semmit küldeni,nem is emlékszem ilyesmire. :-/ Küldenék,de még annyira kicsi vagyok,hogy értelme nem sok lenne. -
james001
veterán
Az igaz hogy a remastered multiplatform címek jönnek X-re is de exkluzívokból inkább a Sony vezet ezekből. X-re igazából csak a Gears of War jön most ha jól tudom,sőt csak az van rá eleve
Sony-nál meg már vagy 4 van legalább és még ki tudja jön-e az inFamous meg híresebb társaiból is... Na mindegy szerintem Sony-nak fel kell kötnie a gatyát a mostani E3-on mert MS rendesen feladta a leckét.
-
Bogyi007
veterán
Eddig sem nagyon akarództam váltani Ps4-re pedig most van Ps3-am de ez hogy a One megeszi a 360-as lemezeket és jönnek a kedvenc címeim (Forza, Gears) és az egyik kedvenc kiadóm Rare is egy szép kollekciót ad 30 dolcsiért - és ott az EA Acces is - igencsak dönti a mérleget....
Nagyon nagyot kell dobni a Sonynak hajnalban....
Párom öccsének most is van egy 360-as Boxa amire én is vettem játékokat (Gears összes megvan valamint Forza 4 is) - hát most nagyon gondolkodóba vagyok......
-
A`rpi
addikt
válasz
james001 #67230 üzenetére
Multiplatform "HD" kiadások ugyan úgy x re is jönnek. Az oké, hogy ott a PS now, akár ingyenesség is tehetnék, mondjuk a plusszosoknak, vagy valahogy mégis megoldanák a natív támogatást (mert szerintem nem lenne lehetetlen, meg ha tényleg így döntenének, sok szerver üzemeltetése helyett helyben való emulálás "olcsóbb" lenne a Sony-nak).
-
-
A`rpi
addikt
E3 2015 - Xbox 360 játékokkal is kompatibilis lesz az Xbox One!
Abszolúte off téma, de azért kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok?
Én személy szerint örülök, és remélem, Sony számunkra kedvező lépést hoz.
-
A`rpi
addikt
Persze, nem olyan nagy tétel ez, viszont (szerintem) annyira egyszerű reprodukálni egy ehhez hasonló "célszerszámot", ami amúgy nem is bonyolult szerintem, hogy én inkább csinálnék magamnak, minthogy fizessek érte.
Nem feltétlen bíznám gépem egy ragasztószalagos tépőzáras cuccra, de egy megfelelően méretezett talp, és egy csavar rögzítése annyira nem nagy ördöngösség.
-
A házi barkáccsal csak óvatosan azért. Ha valami rohadt drága tételről lenne szó, én is azt mondanám, hogy csináljon mindenki magának tartót, de egy 1300 forintos VS-nél lehet mégiscsak érdemesebb lenne a gyári, kifejezetten erre tervezett cuccot venni, mint szívni a fogunkat, amikor egyszer csak borul a gép (nekem ráadásul egy kis szekrény szélén van, szóval zuhanna még egy métert is).
-
A`rpi
addikt
Robbanómotor, és egy vineCSeszter között azért jókora különbségek vannak.
(Merevlemezek működési elvével teljes mértékben nem vagyok tisztában, ahogyan a robbanómotorkával sem, de azért leírom az én álláspontom a témáról.)
Amit általánosságban el lehet mondani hőingás legnagyobb ellensége mindennek. Ebből következik minél nagyobb üzemi hőmérséklet, és a kikapcsolt állapot (szobahőmérséklet) közötti különbség annál jobban "megviseli"eszközünket, pláne ha még mozgó alkatrészekről is beszélünk. Ha működés közben jobban meghűtöd azt a bizonyos hárDDiszket annál jobb, mert kevésbé tud "felhevülni", ezáltal hőtágulás mértéke csökken.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Jookomak,Dilipok: Nekem ezt x évvel ezelőtt ùgy magyaràztàk el mint mondjuk egy benzin motort.Ha nem 80fok körül dolgozik hanem mondjuk csak 60-on,többet fogyaszt és gyorsabban kopik. (Itt a gyorsabban alatt azt értem,hogy nem 10évet bír ki hanem 8-at,szintén csak egy szàm.)
A winchester-nél a kopàs a lényeg.Nekem ezt olyan emberek mondtàk akiknek feltétel nélkül hiszek (pl. mintha Dilipoktòl megkérdezném,hogy a god of war 3-ban melyik gombbal lehet ugrani..amit mond elhiszem).Perge: Simàn jò dolog ez!
Viszont így ahogy mondjàtok..csinàltatok magamnak kòr anyagbòl. Köszi a tippet! :-) -
-
törölt tag
Házi barkács megoldásokhoz ajánlom az Autodesk Instructables-t.
-
A`rpi
addikt
válasz
perge666 #67214 üzenetére
Műanyagdarab egy csavarral, aki kicsit is leleményes az házilag is tud ilyet készíteni.
Én mondjuk vagy fából készítenék, vagy esetleg valami mutatósabb csempéből.
-
-
-
-
dilipok
veterán
ez hulyeseg. Akkor karosithatja az alacsony homerseklet a hdd-t, ha megdermed a csapagyban a kenoanyag. Az meg nem 40 vs 20 foknal lesz kerdes
(de ha ezt megsem hinned el, a gugli csinalt egy atfogo tesztet ebben a kerdesben, bar nem a legfrissebb, ez a lenyegen nem valtoztat. [link]. A lenyeg: Overall our experiments can confirm previously reported temperature effects only for the high end of our temperature range and especially for older drives)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
perge666 #67194 üzenetére
Nehogy màr a meleg miatt ne jàtsz. :-)))
Nekem most a gép a winchester-es oldalàra van àllítva vertical stand nélkül.Hibàtlanul megàll.Hasznàlom így pàr hétig aztàn veszek hozzà egy vertical stand-et.
A laptop hűtőt nem ajànlom,az a winchester-t is hűti sajnos,annak viszont kell egy bizonyos hőfok,ha hűvösebben dolgozik megrövidíti az élettartamàt. (20-ròl 16évre. Csak egy kb. szàm.) -
törölt tag
válasz
kevepapa #67205 üzenetére
Egy laptop más tészta, hisz van az alján szellőzőnyílás, a hűtő pedig ott be tudja küldeni a levegőt. PS3 szellőzőnyílásai az új szériák (Slim, Super Slim) esetében ha jól tudom a perem alatt vannak, nem vitték túlzásba.
Még megoldás lehet, ha fogsz két hűtőtáskás jégakkut és azokra teszed a gépet
Csak akkor kell pár tartalék darab is.
[ Szerkesztve ]
-
-
kevepapa
aktív tag
válasz
fausto #67191 üzenetére
Nekem anno a HP notebookom rettenetesen melegedett, everesttel horror CPU/GPU hőmérsékleteket mértem. Beruháztam egy Cooler Master usbs hűtőre (külső laptop hűtő) és csodák csodájára 10-15 fokot is csökkent a hőmérséklet ami pont elég volt anno ahhoz hogy a tvre kirakott assassin's creed black flag ne szálljon el húsz percenként túlmelegedés miatt
Azóta ps3 ss tulaj lettem, sose éreztem h forró lenne a gép...
-
Bogyi007
veterán
Nem tudom hogy más Auchan áruházakban is akció van-e, de a Szegediben most 11990 az éves Ps+ előfizetés és van pár játék is 2990 forintért (Xbox360-ra is vannak címek)
Ezen címeket láttam: Syndicate (ezt biztos nem jól írtam le), Little Big Planet, Killzone2, Darkness 2, Start The Party.
Volt egy We Dare Move játék is egy ezresért azt elhoztam, asszonypajtival bemelegítésnek egyes alkalmakkor jó lesz. ;-)
-
kevepapa
aktív tag
A new n tasty is szuper eddig (nagybetűs hangulat), kellően nehéz csak néhol bugos picit de még elviselhető. A framerate sem az igazi, érződik h ps4 re lett ez készítve, de azért nem zavaró. Aki játszott az eredetivel annak nyilván kötelező, aki nem, az viszont 7 fontért sztm nagyon jó áron próbálhatja ki, sztm nem fog csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Hardcore café
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Steam deck OLED 1tb
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest