- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Megnyugtató, h snapshot és suspend is működik. Ez olyan fura nekem, opnsense-n mindig van valami forgalom, HA kapja az adatokat, OMV az ilyenkor pihen mondjuk, ott nem lehet baj.
Megvan a backup beállítás, pendrive kész. Csináltam már korábban snapshotot, de soha nem töltöttem vissza. Félős vagyok, suspendet jelöltem be... majd hétfőn jelentek...
HA kicsit fura, de ott is megvan az automatizálás a leállásra. Itt akartam amúgy is egy ütemezett restartot, tmpfs-be mennek a logok, törölje ki hetente. OPNsense cron leállítás itt, ha vkit érdekel.
Még a restartra kell egy cron-t PVE-be csinálni, valahogy azt is meg kellene néznie, h a backup fut-e még. Vagy csak kap egy fél órát, 'oszt indítson
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest