Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Most kb úgy lehet keresni mint régen. Emlékszem mindig route2n mentem mert ott adott 2ezret 7 körét. Most máshol is kapsz 2ezer felett, csak most kell hozzá a 3Xes verseny bonus. Ami bőven megéri az árát. 10 verseny alatt visszahozza, a maradék 20 meg tiszta haszon.
Valószínű ezért tért el a 2 játékos pont jutalma verseny után.Mostanság szerintem nem nagyon hoz a PT aeria konyhájára. RPs autoval lehetett kenni a száját...Ezért tenni kell valamit, ösztönözni AP vásárlásra (ezt új cuccok, magas árak, lassu feljődés segíti)
Az aktív játékosok számának növelése érdekében vannak egyre több eventek, csak úgy mint régen. Akkor is midnen héten volt legalább egy auto nyerési lehetőség. Rendesen kvalifikácioval, elődöntővel stb...
Eljutni 2x szintre nem nagy dolgog, csak játszani kell, mindig is kellett. Csak voltak néha olyan könnyítések mint pl a hatalmas 300%os bonusz, ami hülyeség volt hogy akkora és olyan sokáig tartott. mert van,volt aki azt szokta meg és most "jajjj versenyezni kell" SOKAT.
Így páran abba a hibába is estek, főleg amikor még a szintkorlát se volt belőve, hogy volt 1 kezdő autójuk meg egy fullos panamájuk, és ENNYI, vezetni nem tud és más auto nem is érdekli mert neki megvan a leggyorsabb.Az autokrol amik a képen vannak, nekem nem hiányzik a veyron meg a pagani semi, a többi az nekem is kellene
de ha csak a játékban lenne benn már az is öröm 
Macig, olyan 4k AP a class6 tuning. Szerintem is az aeria fogja vissza a játékot, nyilván okkal dönt úgy ahogy. Én lehet másként csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
de ha csak a játékban lenne benn már az is öröm