Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Most kb úgy lehet keresni mint régen. Emlékszem mindig route2n mentem mert ott adott 2ezret 7 körét. Most máshol is kapsz 2ezer felett, csak most kell hozzá a 3Xes verseny bonus. Ami bőven megéri az árát. 10 verseny alatt visszahozza, a maradék 20 meg tiszta haszon.
Valószínű ezért tért el a 2 játékos pont jutalma verseny után.Mostanság szerintem nem nagyon hoz a PT aeria konyhájára. RPs autoval lehetett kenni a száját...Ezért tenni kell valamit, ösztönözni AP vásárlásra (ezt új cuccok, magas árak, lassu feljődés segíti)
Az aktív játékosok számának növelése érdekében vannak egyre több eventek, csak úgy mint régen. Akkor is midnen héten volt legalább egy auto nyerési lehetőség. Rendesen kvalifikácioval, elődöntővel stb...
Eljutni 2x szintre nem nagy dolgog, csak játszani kell, mindig is kellett. Csak voltak néha olyan könnyítések mint pl a hatalmas 300%os bonusz, ami hülyeség volt hogy akkora és olyan sokáig tartott. mert van,volt aki azt szokta meg és most "jajjj versenyezni kell" SOKAT.
Így páran abba a hibába is estek, főleg amikor még a szintkorlát se volt belőve, hogy volt 1 kezdő autójuk meg egy fullos panamájuk, és ENNYI, vezetni nem tud és más auto nem is érdekli mert neki megvan a leggyorsabb.Az autokrol amik a képen vannak, nekem nem hiányzik a veyron meg a pagani semi, a többi az nekem is kellene
de ha csak a játékban lenne benn már az is öröm 
Macig, olyan 4k AP a class6 tuning. Szerintem is az aeria fogja vissza a játékot, nyilván okkal dönt úgy ahogy. Én lehet másként csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sorozatok
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ha csak a játékban lenne benn már az is öröm