Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkynt
csendes tag
Sziasztok
Régebben hallottam hogy a drifteléssel lehet sok RP-t szerezni. Ma végre összeszedtem a 34k RP-t és vettem egy Hexan GT-t Rögtön indulok is driftelni a Hangárba. Egész nap próbálkozok de nagyon csalódott vagyok
Most az előbb sikerült mennem egy szép kis 10 perces versenyt ahol 320k pontot szedtem össze. Örültem is neki amikor is felnéztem az eredményjelzőre és azt láttam hogy a többiek (7 ember) mind 1 millio felett vannak
. Sőt az elsőnek sikerült 6 milliot összedriftelnie. Valaki tudna mondani egy két jótanácsot ? mert szerintem a technikám nagyon nemjo
pedig megnéztem hogyan csinálják ők és énis ugy próbálkozom de nem akar összejönni 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest