- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
Attól függ melyiket akarod (én asszem az R-t vettem), az R+al jobban lehet vele driftelni, jobban kihozza a farát, de valamivel nehezebb visszahozni (logikusan), de sok különbséget nem vettem észre a kettő között.
Lehet vele driftelni, de nem olyan könnyű, jó beállítások kellenek hozzá. Alap Forte-val 1x drifteltem és 1milát tudtam összeszedni. A mostani forte-val még nem próbáltam. De tény, hogy jó balancokkal és majdnem fullos Forte-val láttam már 6-7-8 milákat driftelni
Tehát nem lehetetlen a dolog. Kawa is jó driftre csak lassú, de ha jól csinálod azzal is sok milát (akár 3-4et) is össze lehet szedni! Itt említeném meg hogy a minap láttam egy gyereket wizz-el driftelni és végigcsúszta a 10 percet és több mint 3 misit kapart össze, ergó minden kocsival lehet sokat driftelni!! Persze kivéve destroyerrel és c-racerrel...
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen házat vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NIOH 3
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós kamerák
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát nem lehetetlen a dolog. Kawa is jó driftre csak lassú, de ha jól csinálod azzal is sok milát (akár 3-4et) is össze lehet szedni! Itt említeném meg hogy a minap láttam egy gyereket wizz-el driftelni és végigcsúszta a 10 percet és több mint 3 misit kapart össze, ergó minden kocsival lehet sokat driftelni!! Persze kivéve destroyerrel és c-racerrel...