Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Rááltam a lowend kocsikra és vettem egy hexan gt -t
Ritka trutyi 4 kerekű (ahogy többen is mondták) ,de egynek jó lesz.Már csak Lion és Wizz gyün ...jah a phoenix 4 es tunying ismét emelkedett és tulajdonképpen mérgemben költekezek másra ..lassan árverést is lehetne rendezni pl alig használt phoenix 4 es bodyápdét eladó
lehetne licitálni a végén aztán 1 milla lessz
vagy relikvia és ölnek érte..
Driftben meg halvány lila dunsztom sincs ,hogy a názáreti jézusban tudnak 3-5 milliókat csúszni ! Corrolával max 300 körül sikerült egylöketben az orosz karikán mindenféle konneksönös meg hekkhal cuccal együtt.Phoenixel is max 1.3 milla megy..nemétemJah meg AA lettem vagy mi ,igaz 1 ingyenes appform kárbaveszett ,de vettem 5 db azt meg is lett (még jó ,h a corolla a fav most nálam)
menek bf2zni inkább,mert ez az ár mizéria sokk má,jól levakuzok mindenkit flashbangel szanaszét ,azt lenyugszom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ritka trutyi 4 kerekű (ahogy többen is mondták) ,de egynek jó lesz.Már csak Lion és Wizz gyün ...jah a phoenix 4 es tunying ismét emelkedett és tulajdonképpen mérgemben költekezek másra ..lassan árverést is lehetne rendezni pl alig használt phoenix 4 es bodyápdét eladó
lehetne licitálni a végén aztán 1 milla lessz