Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Erről a draftolásos dologról annyit, tényleg nem szeretik ha mögöttük koslatsz és nem előzöl, egy idő után megunják és rádfékeznek, de akik nincsenek benne annyira a draftolós témában azokkal nincs különösebb gond, nehéz az ilyet kifogni, de azért ezzel nem szokás próbálkozni (mondjuk speciel ezzel nem kevesebbet lehet nyerni, mint hogy kevesebb a légellenállás, lassabban fogy a benzin és 2 kört lehet vele faragni Rookie-nál, ami azért jó, hogy ha 1x is meg tudod csinálni, mert 30 körösnél csak 2x kell menni tankolni, de ez nem azt jelenti hogy erre buzdítalak!!!)
A quadról: nagyon király kis kocsi lesz, én is toltam azzal, broadon 1:55-öt tudtam menni vele! ha van rá anyagi kereted akkor ruházz be special tires 2-re (10 db), azzal csodásan kanyarodik a kocsi és ctf-ben kézifék kombinációjával nagyon nagy esélyed van a győzelemre, rx-7eseket is szégyenítettem meg panama korszak előtt (speciel tegnap is
)
Na persze vette és panny mentes szobában
Új hozzászólás Aktív témák

- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)