- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
LOL.. ezek szerint "gyakorlott sofőr vagyok"
Nekem bejön a TA, idióták nélkül
Párszor volt szerencsém beesni egy-egy rookie versenyre pro géppel.. nemtom hogy sikerült.. de az eredmény gusztustalanul jó volt
körönként 10mp-el gyorsabb a pro, mint a rookie. Az intimidator egyenesben állat, kanyarsebessége nekem 190 körül van a pro-nak 184-186, drafttal max 191! (hangsúlyozom megmutatta egy C josis srác-72 ratingért!! az intimidator kanyarbemeneti ivét!) Az intimnél a legfontosabb, hogy tudd kordában tartani, amikor minimálisat is csúszni kezd a fal felé, el kell engedni egy kicsit, és mindjárt tapad! Nem nagy trükk, gyakorolni kell egy kicsit. A joystickomat külön be kellett állítani TA-hoz!! 75% deadzon, külöben esek-kelek..Vagy feljebb olvastam, vagy a PT fórumán, hogy pratice módban jobb időket lehet menni, mint "élesben" online.. Ez nekem is bejön maximálisan! Intivel 50 sec. körüli köröket lehet tolni egyedül pratice módban, online pedig átlag 51-52 sec..drafttal.. ppff.. gondolom ez a lag miatt van, vagy nemtom'..
Részemről röviden ennyi.És még messze nem voltam kibaxott arrogáns G3ry
Az még ne legyen a világ vége, ha véleménye van valakinek, vagy nézd el, ha N00B vagyok, és nem tudok helyesen Magyarul fogalmazni
Peace, üdv, SSP
Új hozzászólás Aktív témák

- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem bejön a TA, idióták nélkül
Párszor volt szerencsém beesni egy-egy rookie versenyre pro géppel.. nemtom hogy sikerült.. de az eredmény gusztustalanul jó volt
körönként 10mp-el gyorsabb a pro, mint a rookie. Az intimidator egyenesben állat, kanyarsebessége nekem 190 körül van a pro-nak 184-186, drafttal max 191! (hangsúlyozom megmutatta egy C josis srác-72 ratingért!! az intimidator kanyarbemeneti ivét!) Az intimnél a legfontosabb, hogy tudd kordában tartani, amikor minimálisat is csúszni kezd a fal felé, el kell engedni egy kicsit, és mindjárt tapad! Nem nagy trükk, gyakorolni kell egy kicsit. A joystickomat külön be kellett állítani TA-hoz!! 75% deadzon, külöben esek-kelek..
Az még ne legyen a világ vége, ha véleménye van valakinek, vagy nézd el, ha N00B vagyok, és nem tudok helyesen Magyarul fogalmazni