- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
Viszlát
üzenetére
Szerencsére vannak jó versenyek is,bár sok az idióta.Néha előfordul draft közben hogy kifordítanak vagy te fordítod ki az előtted levőt ha túl közel kerültök egymáshoz.Persze vannak szándékos esetek is.Azért szerintem nem vagy öreg hozzá,majd hozzá fiatalodsz én sem vagyok már mai gyerek.

Szerintem a lagg nem szűnt meg ma is láttam már tokió underlandon hogy hirtelen nagyot ugrott előre az előttem levő nem nitróval.TA-ban meg eltűnt az előttem levő egy pillanatra mikor ütköztek azután meg nekimentem.Sajna video nincs.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest