Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pisti

őstag

Remélem olvassa ezt valaki az Invitustól.

Van egy nagyon buta kis hiba a szobába belépéseknél.
    Tegnap lett számomra egyértelmű ez az egész.
    Az történt ugyanis, hogy a Thunder Alley módban be akartam lépni egy PRO autós szobába, rákattintottam, majd a kattintás után frissült a szobák listája (ezt feltételezem legalábbis), majd azon vettem észre magam, hogy rookie járgányok között vagyok. Mondanom sem kell, hogy nem abba a szobába lépett amire én kattintottam (nem az első eset).
    Nagyon úgy néz ki, hogy nem menti el rögtön a progi azt az információt, hogy konkrétan, akkor melyik szobára is kattintottam, csak a kattintás pozícióját jegyzi meg, mire odajut, hogy megnézze, hogy melyik szoba van azon pozíció alatt, addigra változhat a szobalista, ergó végülis máshol köthet ki szegény user mint ahol szeretne.

Másik.
    A szobában lévő játékosok listája is elég érdekesen viselkedik. Mikor keresek valakit scrollozva és befrissül közben, akkor utána csak egy kis részlista marad scrollozható a következő frissülésig, ha sokan vannak és gyakori a változás, így nagyon nehéz megtalálni valakit abban a listában.
    Eleve nem lenne rossz, ha a fő chat ablakban megjelenő hozzászólások előtti nevek alapján ki lehetne választani az illetőt privát üzenet partnernek, vagy bevenni a barátok közé. A barátlista alapján meg nagyon kéne, hogy meg lehessen nézni, hogy épp hol van, vagy mit csinál az illető, magyarul lehessen követni, ne csak annyi legyen, hogy épp játszik vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés