- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Remélem olvassa ezt valaki az Invitustól.
Van egy nagyon buta kis hiba a szobába belépéseknél.
Tegnap lett számomra egyértelmű ez az egész.
Az történt ugyanis, hogy a Thunder Alley módban be akartam lépni egy PRO autós szobába, rákattintottam, majd a kattintás után frissült a szobák listája (ezt feltételezem legalábbis), majd azon vettem észre magam, hogy rookie járgányok között vagyok. Mondanom sem kell, hogy nem abba a szobába lépett amire én kattintottam (nem az első eset).
Nagyon úgy néz ki, hogy nem menti el rögtön a progi azt az információt, hogy konkrétan, akkor melyik szobára is kattintottam, csak a kattintás pozícióját jegyzi meg, mire odajut, hogy megnézze, hogy melyik szoba van azon pozíció alatt, addigra változhat a szobalista, ergó végülis máshol köthet ki szegény user mint ahol szeretne.Másik.
A szobában lévő játékosok listája is elég érdekesen viselkedik. Mikor keresek valakit scrollozva és befrissül közben, akkor utána csak egy kis részlista marad scrollozható a következő frissülésig, ha sokan vannak és gyakori a változás, így nagyon nehéz megtalálni valakit abban a listában.
Eleve nem lenne rossz, ha a fő chat ablakban megjelenő hozzászólások előtti nevek alapján ki lehetne választani az illetőt privát üzenet partnernek, vagy bevenni a barátok közé. A barátlista alapján meg nagyon kéne, hogy meg lehessen nézni, hogy épp hol van, vagy mit csinál az illető, magyarul lehessen követni, ne csak annyi legyen, hogy épp játszik vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Nők, nőügyek (18+)
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest