- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
Én billentyűzettel játszom, de többen kérdezték már hogy milyen kormánnyal tolom... pedig az egész kulcsa annyi hogy finomhangolni kell az irányítást az options menüben. A reakcióidőt 0.0-ra venni, a maximum kanyarodási szöget 90 fokra visszavenni (alapból 360 vagy tán mégnagyobb), steering helpet pedig nyugodtan lehet 50-60%-ra tenni. Így nem rángat akkorát 1-1 billentyűzetlenyomásnál, nagyon szépen lehet TA-ban tartani az ívet.
Az egér is alternatíva lehet, de az csak akkor használható ha egyedül megy az ember, akkor finoman lehet kanyarodni vele, viszont előzgetésre, de főleg kemény pozíció-harcra teljesen alkalmatlan. Egy gamepodon gondolkodom én is, olyanon pont mint ami Speed(R)-nek is van. Már 6k-ért megkapható bárhol szinte, és egy kipróbálás után használhatónak tűnik.

szerk: ja és persze belső nézet rulzik, én az F2-est preferálom, mivel elég közel van az aszfalt ahhoz hogy érezni lehessen a pályát, viszont magsabban van mint a vezetőülési nézet, így jobb is a rálátás. külső nézet meg egyszerűen száx.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Vallás
- sziku69: Szólánc.
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest