Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• msgt.fubar

senior tag

Én billentyűzettel játszom, de többen kérdezték már hogy milyen kormánnyal tolom... pedig az egész kulcsa annyi hogy finomhangolni kell az irányítást az options menüben. A reakcióidőt 0.0-ra venni, a maximum kanyarodási szöget 90 fokra visszavenni (alapból 360 vagy tán mégnagyobb), steering helpet pedig nyugodtan lehet 50-60%-ra tenni. Így nem rángat akkorát 1-1 billentyűzetlenyomásnál, nagyon szépen lehet TA-ban tartani az ívet.

Az egér is alternatíva lehet, de az csak akkor használható ha egyedül megy az ember, akkor finoman lehet kanyarodni vele, viszont előzgetésre, de főleg kemény pozíció-harcra teljesen alkalmatlan. Egy gamepodon gondolkodom én is, olyanon pont mint ami Speed(R)-nek is van. Már 6k-ért megkapható bárhol szinte, és egy kipróbálás után használhatónak tűnik.

szerk: ja és persze belső nézet rulzik, én az F2-est preferálom, mivel elég közel van az aszfalt ahhoz hogy érezni lehessen a pályát, viszont magsabban van mint a vezetőülési nézet, így jobb is a rálátás. külső nézet meg egyszerűen száx.

Új hozzászólás Aktív témák