Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
superfinest
üzenetére
Az már nagyon poros, majd 2 éves... azt se tudom melyik pálya.
Meg inkább CL5ben autóztam mikor nyomtam neki, ott voltak jó eredményeim, de azok nem kerülnek be a topba mert morellóval gyorsabbat lehet menni. Amúgy a Panamával is sokat mentem, Hexannal meg rengeteg driftet nyomtam
Amúgy nem vagyok egy lassú dög
de már rég nem hajkurászom a körrekordokat. Még amikor az RX volt a csúcs akkor toltam elég keményen, majd míg meg nem változtatták a billentyűs irányítást akkor a Panamának toltam ki a szemét. Mióta megvan a kormány azóta nem is mentem Live szerveren körrekordért, max egy osztályon belül vagy adott autóval sikerült megdönteni az ottani legjobbat.Amúgy most ti melyik játékba szervezitek a megmozdulást?
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de már rég nem hajkurászom a körrekordokat. Még amikor az RX volt a csúcs akkor toltam elég keményen, majd míg meg nem változtatták a billentyűs irányítást akkor a Panamának toltam ki a szemét. Mióta megvan a kormány azóta nem is mentem Live szerveren körrekordért, max egy osztályon belül vagy adott autóval sikerült megdönteni az ottani legjobbat.