Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Valóban a Level-R tök simán beenged.
Ööö, akkor most mi is van? Gondolom látják a PT haldoklását, így amit tudnak még megtesznek annak érdekében, hogy mindenki ott játsszon inkább. Ahogy ezt tapasztalni lehet, nem is kis sikerrel teszik, mivel a szerverek tömve vannak, eventek vannak naponta, megkapták a nálunk tesztelt betát is ugye. Minden adott, hogy komolyan elgondolkodjon az AG hogy hogyan tovább..?? Hiszen a PT-ben lassan alig találni játékosokat, bevallom az utóbbi pár hónapban már engem sem vonz, hogy igazából miért, azt szerintem mindenki tudja és érzi. Hiába tömtem magam tele a pókeren több tízezer AP-val, már ez sem dob fel, egyszerűen nincs mit és miért vásárolni..
Kíváncsian várom az AG mit fog csinálni, vagy egyáltalán tesz-e valamit, hogy visszaszerezzen játékosokat?
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ööö, akkor most mi is van? Gondolom látják a PT haldoklását, így amit tudnak még megtesznek annak érdekében, hogy mindenki ott játsszon inkább. Ahogy ezt tapasztalni lehet, nem is kis sikerrel teszik, mivel a szerverek tömve vannak, eventek vannak naponta, megkapták a nálunk tesztelt betát is ugye. Minden adott, hogy komolyan elgondolkodjon az AG hogy hogyan tovább..?? Hiszen a PT-ben lassan alig találni játékosokat, bevallom az utóbbi pár hónapban már engem sem vonz, hogy igazából miért, azt szerintem mindenki tudja és érzi. Hiába tömtem magam tele a pókeren több tízezer AP-val, már ez sem dob fel, egyszerűen nincs mit és miért vásárolni..