Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Ujra kis off a vagy mégsem?
Na ip block Level R -nél már az amcsik felé is.Idáig HSS-el be tudtam lépni,ami észak amerikai IP-t produkált alapbol ,de tegnapóta nem enged avval sem be.Épp tegnap találtam Aerian egy érdekes forum témát ami mára viszont eltünt.Vagy csak lehet én vagyok olyan béna hogy nem találok rá
Képekkel ilusztrálta valaki az ottani GS el folytatott beszélgetéseit és folyamatosan lehuzta magyarul "fikázta" az uj verziojukat.Pl miért AP van GP helyett,meg az agresszivitást miért pontozzák (nekünk ilyen bétában nem volt.Lehet csak gyülik a pont aztán meg ha egy adag van belőle kicsit kirakják pihenni.Bár ha igy van kicsit elszurták mert célvonal után keresztben állt egy auto ugye akkor már a gép vezet ,beleronygyolt +23 pontért)
De kérdem én minek megy oda?Ők legalább kapnak valami ujjitást!Személyszerint eltudnám viselni az ilyen hibákat ha cserébe Kanagawa hegyi körpályáin,vagy Johannesburgi felhőkarcoló épitkezésein száguldhatnék. + a többi kb 40 uj pályán!(ennek fele volt kb a bétában bár a szám nem pontos de igérem ha bejutok megszámolom)
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Jövedelem
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Képekkel ilusztrálta valaki az ottani GS el folytatott beszélgetéseit és folyamatosan lehuzta magyarul "fikázta" az uj verziojukat.Pl miért AP van GP helyett,meg az agresszivitást miért pontozzák (nekünk ilyen bétában nem volt.Lehet csak gyülik a pont aztán meg ha egy adag van belőle kicsit kirakják pihenni.Bár ha igy van kicsit elszurták mert célvonal után keresztben állt egy auto ugye akkor már a gép vezet ,beleronygyolt +23 pontért)
De kérdem én minek megy oda?Ők legalább kapnak valami ujjitást!Személyszerint eltudnám viselni az ilyen hibákat ha cserébe Kanagawa hegyi körpályáin,vagy Johannesburgi felhőkarcoló épitkezésein száguldhatnék. + a többi kb 40 uj pályán!(ennek fele volt kb a bétában bár a szám nem pontos de igérem ha bejutok megszámolom)