Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Ujra kis off a vagy mégsem?
Na ip block Level R -nél már az amcsik felé is.Idáig HSS-el be tudtam lépni,ami észak amerikai IP-t produkált alapbol ,de tegnapóta nem enged avval sem be.Épp tegnap találtam Aerian egy érdekes forum témát ami mára viszont eltünt.Vagy csak lehet én vagyok olyan béna hogy nem találok ráKépekkel ilusztrálta valaki az ottani GS el folytatott beszélgetéseit és folyamatosan lehuzta magyarul "fikázta" az uj verziojukat.Pl miért AP van GP helyett,meg az agresszivitást miért pontozzák (nekünk ilyen bétában nem volt.Lehet csak gyülik a pont aztán meg ha egy adag van belőle kicsit kirakják pihenni.Bár ha igy van kicsit elszurták mert célvonal után keresztben állt egy auto ugye akkor már a gép vezet ,beleronygyolt +23 pontért)
De kérdem én minek megy oda?Ők legalább kapnak valami ujjitást!Személyszerint eltudnám viselni az ilyen hibákat ha cserébe Kanagawa hegyi körpályáin,vagy Johannesburgi felhőkarcoló épitkezésein száguldhatnék. + a többi kb 40 uj pályán!(ennek fele volt kb a bétában bár a szám nem pontos de igérem ha bejutok megszámolom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest