- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Úgy nézem a fejlesztéssel hátrafelé haladnak nem pedig előre!

A sok javítás, tönkretette a játékot!
Hogy is van ez?De könyörgöm, ti még nem vettétek észre, hogy a PT- ben a fejlesztések mindíg csak szinte arról szólnak, hogy a kezelőfelületet piszkálják?
Valójában sem a pályák sem az autók mennyisége, minősége nem változik jó irányba. Sőt, mindíg lejjebb veszik a grafikát, de a gépigény mégis növekszik.Szerintem talán jobban járna az Invictus, ha teljesen elölről kezdene mindent, az alapoktól kellen újra írni az egészet. 2010-nek megfelelő grafikával körítéssel, mert ez az egész csak foltozgatás.
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valaki vesz egy PC-t és 5év múlva azon csodálkozik, hogy nem mennek rajta a játékok, pedíg ő évente cserélte a gépházat. A külcsín változott, csinosodott, na de a lelke a gépnek, egy fikarcnyit sem.
De lehet én vagyok a hülye!

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest