Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #23304 üzenetére
Azért nem kéne az egészet a gamigora kenni. Mindenki ludas a dologban. Egyrészt mert végig mindenki szerződést szegett. Aztán az aeria nem frissített a legújabb verzióra, ezt megértem, mert pocsék volt akkoriban, így a játékok nem csak tartalomban különböztek hanem lényeges elemekben, játékmenetben is, Az invictus meg nem erőltette, hogy frissítsenek. Ha mindenhova felkerült volna a tré hannah, vagy már nem is tudom melyik volt akkoriban, akkor szerintem nem erőltették volna az IP blokkot. És igen abban a helyzetben a gamigo volt erősen hátrányban azért mert elfogadta az új verziót és attól rengeteg embert veszített, mert a még el nem rontott PTbe ment.
Ha netán egyszer eljön az az állapot hogy csak tartalomban (pár exkluzív pálya és autó, tárgyak) egyenlően különböznek akkor vissza kéne vonni az IP blokkot.
Nem tudom megnézni most mi van a németeknél, de ha a kezdeti hibákat javították akkor az jobb lett mint a mi mostani 4 hónapos verziónk. A PTvel lassan 4 hónapja nem csináltak semmit! De a németek is nagy szemetek azért... kiveszik az autókat, pályákat, modokat és szépen apránként adagolják vissza úgy mint vadi új pálya, autó, mód érkezik... azért ez szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest