Új hozzászólás Aktív témák

• MaxFecky

csendes tag

Sziasztok!

Gondoltam én is hozzászólok a témához. Először is tisztellek benneteket, hogy megpróbáltok ennyi különböző embert összehozni egy verseny erejéig. Tényleg nem lehet könnyű. Vannak akik TA-t, CTF-et és Sim-et részesítik előnyben. Én például csak Sim-et versenyzek, de nem panaszkodom, hogy minek kell a többi típus is, bár tudom hogy azokon elvérzek :B Az autókkal kapcsolatban is teljesen egyetértek veletek: A Cobra jó választás: hiszen hátsókerekes, nagyobb tapasztalatot igényel az irányítása (aki tud Cobrával menni, az szinte minden autóval elboldogul), viszonylag jól megy (még stock állapotban is), és mindenki tud vele hibázni :C (még a "nagyok" is). Viszont amennyiben ennyi ellentétet okoz már itt a fórumon, akkor ne eröltessük. Hiszen a cél egy baráti, vidám hangulatú verseny. Ezért inkább a Cl1-et támogatom (kivéve persze a Toyotat), viszont az mehetne full tuninggal és balance-val (elnézve a szinteket). Lehet megkövezem magam miatta, hiszen nekem is gyakorolnom kell vele. Kérlek gondoljátok át, hogy mi legyen a szempont. Akár írhattok ki egy szavazást is róla!
    Üdvözlettel: Max!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés