- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxFecky
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam én is hozzászólok a témához. Először is tisztellek benneteket, hogy megpróbáltok ennyi különböző embert összehozni egy verseny erejéig. Tényleg nem lehet könnyű. Vannak akik TA-t, CTF-et és Sim-et részesítik előnyben. Én például csak Sim-et versenyzek, de nem panaszkodom, hogy minek kell a többi típus is, bár tudom hogy azokon elvérzek
Az autókkal kapcsolatban is teljesen egyetértek veletek: A Cobra jó választás: hiszen hátsókerekes, nagyobb tapasztalatot igényel az irányítása (aki tud Cobrával menni, az szinte minden autóval elboldogul), viszonylag jól megy (még stock állapotban is), és mindenki tud vele hibázni
(még a "nagyok" is). Viszont amennyiben ennyi ellentétet okoz már itt a fórumon, akkor ne eröltessük. Hiszen a cél egy baráti, vidám hangulatú verseny. Ezért inkább a Cl1-et támogatom (kivéve persze a Toyotat), viszont az mehetne full tuninggal és balance-val (elnézve a szinteket). Lehet megkövezem magam miatta, hiszen nekem is gyakorolnom kell vele. Kérlek gondoljátok át, hogy mi legyen a szempont. Akár írhattok ki egy szavazást is róla!
Üdvözlettel: Max!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- Bontatlan Scythe Mugen 5 rgb!!
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az autókkal kapcsolatban is teljesen egyetértek veletek: A Cobra jó választás: hiszen hátsókerekes, nagyobb tapasztalatot igényel az irányítása (aki tud Cobrával menni, az szinte minden autóval elboldogul), viszonylag jól megy (még stock állapotban is), és mindenki tud vele hibázni
(még a "nagyok" is). Viszont amennyiben ennyi ellentétet okoz már itt a fórumon, akkor ne eröltessük. Hiszen a cél egy baráti, vidám hangulatú verseny. Ezért inkább a Cl1-et támogatom (kivéve persze a Toyotat), viszont az mehetne full tuninggal és balance-val (elnézve a szinteket). Lehet megkövezem magam miatta, hiszen nekem is gyakorolnom kell vele. Kérlek gondoljátok át, hogy mi legyen a szempont. Akár írhattok ki egy szavazást is róla!