Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Szia Sylar!
Ha nem baj én is megválaszolom a kérdésed
Amikor megalapitottam a klánt azt sem tudtam hogy van OBB.Koromnál és némi hirtelen öttlettől vezérelve lett a nevünk "Old Boys Hun".2 hónap eltérés van a megalakulásunk között a ti javatokra.Bár vannak fiatalok és idősebbek is a csapatban de van egy hölgy
is ami már igy egy kicsit ellent mond a névválasztásnak de ez van.Nem vagyunk rating hajhászok vigan eljátszunk magunk is egy szobában ! A fő hangsúly a játékon van!!!!Nálunk emiatt nem kizáró ok a nulla tudás,a lényeg az előző mondaton van.Persze nyerni mindenki szeret,mi is de ha kikapnánk nem az első klikkünk az exit gombra esik.Tudjuk hogy vannak jobbak és lesznek is jobbak a játékban.
Na ennek fényében Hajrá Old Boys Hun !!!!Üdv:Hugó
Pt nick OBHUN Hugoagagyilo[Hun] http://oldboyshun.5mp.eu/
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor megalapitottam a klánt azt sem tudtam hogy van OBB.Koromnál és némi hirtelen öttlettől vezérelve lett a nevünk "Old Boys Hun".2 hónap eltérés van a megalakulásunk között a ti javatokra.Bár vannak fiatalok és idősebbek is a csapatban de van egy hölgy
is ami már igy egy kicsit ellent mond a névválasztásnak de ez van.Nem vagyunk rating hajhászok vigan eljátszunk magunk is egy szobában ! A fő hangsúly a játékon van!!!!Nálunk emiatt nem kizáró ok a nulla tudás,a lényeg az előző mondaton van.Persze nyerni mindenki szeret,mi is de ha kikapnánk nem az első klikkünk az exit gombra esik.Tudjuk hogy vannak jobbak és lesznek is jobbak a játékban.